Wysłany: Sob 22 Maj, 2010 21:10 Kizi - pitkopodobna suka szuka domu
Witam, kilka dni temu znaleziona została suka w typie pita pod moją pracą. Prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił, niestety wiele takich sytuacji ma miejsce pod Łodzią, dokładni w miejscu gdzie pracuję. W tym czasie przebywałam na urlopie, dziewczyny z pracy poprosiły o pomoc i suka szybko została zabrana przez "Astowych" i przewieziona do schronu na marmurową. Niestety nie miała łatwego życia, choć jest młodziutka, zaznała wiele krzywd od człowieka. Warczy, ostrzegawczo kłapie zębami, strasznie się boi, szczeka i trzęsie. Coś nie tak z jej przednia łapką - kuleje i podobno był moment, jak dziewczyny obserwowały, ze nie wstawała. Podam linka bull-bazarku do nich, poproszę o zalogowanie i może same coś napiszą, co będzie miało znaczenie i pozwoli suczkę lepiej poznać, ewentualnie mi coś podpowiedzą. Któregoś dnia może uda mi się tam podjechać, zobaczymy jak będzie z wolnym w pracy.
Moim zdaniem suka ma szansę, jest młodziutka, ktoś musi jej pokazać, jak wygląda normalne życie z człowiekiem. To jest fotka, robiona pod pracą: