Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 22:08 [kujawsko-pom.] Pilnie poszukiwany dom dla suczki mix bullki
Witam!
To mój pierwszy post na forum, więc proszę o wyrozumiałość jeśli popełnię jakieś błędy...
W Toruńskim schronisku znajduje się suczka mix bullterriera, może z amstaffem? Postaram się zrobić jej jutro zdjęcia jak dam rade po pracy do niej dotrzeć. Przesympatyczna młoda suczka, która niestety zostanie uśpiona jak nie znajdziemy jej domu w szybkim czasie.
Póki co nie wiem prawie nic, byłem ją tylko zobaczyć, bo ludzie ze schroniska bali się do niej wejść, podobno rzucała się etc. Ja nic takiego nie zaobserwowałem, nie jest agresywna, jest zaniedbana psinką potrzebującą swojego pana i miłości.
Jej historia w skrócie wygląda tak, że została oddana do eutanazji, ponieważ wnuczek zostawił ja u dziadków - wyjechał za granicę, a oni nie dawali sobie z nią rady.
Na pewno napisałem chaotycznie, być może mało zrozumiale, ale zależy mi, żeby info poszło jak najszybciej, może ktoś jej pomoże?!
Sucz jest fajna, jej zachowanie w boksie spowodowane jest zapewne nieciekawymi przezyciami z przeszlosci. Wyraznie zle sie czuje w malym zamknietym pomieszczeniu. Po wyprowadzeniu bardzo fajna sympatyczna pannica. Nie toleruje kotow, z innymi psami powinna sie dogadac. Biegala z suka haszczaczka i nie wykazywala nieciekawych zachowan.