Wysłany: Sro 04 Maj, 2011 10:53 [Śląsk-ok.Rybnika] 2 boksery -Sara i Oskar szukają domów
Szukam domów dla dwóch bokserów , suni SARY lat 4 i psa OSKARA lat 5 .
W marcu byłam na wizycie przedadopcyjnej dla suni z pseudohodowli pod Toruniem w miejscowości niedaleko Boguszowic dzielnica RYBNIKA ( nadmienię , że sunia już w sprawdzanym domku mieszka i jest SUPER ). I jak to bywa w małej miejscowości wiadomości rozchodzą się błyskawicznie ...tak to w piątek 22 kwietnia poproszono mnie o POMOC dla 2 bokserków ...
Sytuacja i psia i ludzka zła ...bywa , czasy są paskudne .... tak więc
PSIAKI szukają domów ...
Bidulki są szczupłe bardzo , bo jedzą namoczony suchy chleb albo kasze gotowaną na wodzie... są zaniedbane ,ale radosne , żyją w otoczeniu 4 dzieciaczków , tak że domki śmiało z dziećmi mogą być .
Psiska żyją cały czas na podwórku , jedynie w mrozy zamykane były do piwnicy ...
Zawiozłam dziś im trochę karmy , psie ciasteczka ,zrobiłam foty , teraz czas szukać domków .
Jeśli ktoś ma na oku jakich dom kochający boksery...dajcie cynka
SARA i OSKAR to- jak można się pewnie domyślać- dwa cudowne boksie. Niestety, z przyczyn ciężkiej sytuacji życiowej swoich właścicieli, para nie może dłużej pozostać w swoim dotychczasowym domu.
Wystarczy spojrzeć na zdjęcia by zrozumieć, że psiaki przeżyły razem wiele . Dotychczasowe życie dla SARY było OSKAREM, a dla OSKARA SARĄ... Wspólny kojec, miska będąca faktycznie dużym garnkiem, w końcu- wspólna niedola i dzielenie się posiłkiem w postaci namoczonego chleba.
SARA i OSKAR, czy też OSKAR i SARA, nie wymagają więc wiele- nieskomplikowany posiłek (choć może nieco bardziej rozbudowany niż tylko chleb) i ciepły kąt w zupełności ich zadowolą. Kochają dzieci, wychowywały się z czwórką.
Bardzo prosimy o pomoc dla tej uroczej pary!Szukamy dwóch wspaniałych domków dla Tych dwóch wspaniałych psiaków.
SARA I OSKAR- garść faktów:
Miejsce pobytu: Dom Stały (który w trybie pilnym muszą opuścić )
Stan fizyczny: zdrowi, choć warunkiem adopcji jest zabieg sterylizacji i kastracji
Stan psychiczny: dobry
Wskazania: dom, który pokocha
Kontakt w sprawie adopcji :Alicja 501 460 596 , 600 366 978