Wysłany: Czw 22 Lis, 2012 20:58 [Śląsk] Znaleziono białą bullterierkę
20.11.2012 roku znaleziono w Sosnowcu białą bullterierkę. Sunia jest zadbana , grubiutka, wystraszona...ma na sobie czerwoną obrożę z diamencikami. Szukamy właściciela.
Może zabrać ją do siebie..do czasu znalezienia właściciela/nowego domu? Wydadzą mi ją? Nigdy nie zabierałam psa ze schroniska, nie wiem jak się to odbywa..
Noce są już zimne, szkoda żeby dziewczyna tam siedziała..
Wonka może jechać do moich rodziców na jakiś czas gdyby dziewczyny się nie dogadały..
Lulamon Tobie raczej suni nie wydadzą, ma obecnie kwarantannę.
Skontaktuje się ze schroniskiem i zapytam czy możemy ją zabrać wcześniej czy trzeba czekać aż zakończy kwarantannę i dam znać.
Hmmm, wydaje mi się, że bardzo podobną sukę widywałam w okolicach swojej pracy, Sosnowiec, ul. Mościckiego, samo centrum miasta. Może jakieś ogłoszenie wywiesić, że znaleziono sukę. Rozumie, że bulina przebywa obecnie w sosnowieckim schronie
Też pomyślałam, że jeśli udałoby ją się wyciągnąć to zrobiłabym jej zdjęcia i pojechała porozwieszać..Nie chce mi się wierzyć, że ktoś mógł ją wyrzucić..
A ta blaszka, co ma przy obroży, to schroniskowa Bo na pierwszy rzut oka wygląda, jak adresówka Postaram się druknąć jakieś foto z forum i rozwiesić w pobliżu mojej pracy.
Hmmm, wydaje mi się, że bardzo podobną sukę widywałam w okolicach swojej pracy, Sosnowiec, ul. Mościckiego, samo centrum miasta. Może jakieś ogłoszenie wywiesić, że znaleziono sukę. Rozumie, że bulina przebywa obecnie w sosnowieckim schronie
tatuażu i chipa chyba jeszcze nie miała sprawdzanego, nie mogłam się dzisiaj dodzwonić ani do schroniska ani do pani dr, napisałam smsa, poprosze żeby ktoś jutro to sprawdził a jak nie to ostatecznie ja jestem w niedzielę w schronisku
blaszka jest oczywiście schroniskowa, gdyby sunia miała adresówkę sprawa byłaby oczywista