Wysłany: Nie 02 Gru, 2012 21:51 Lubelskie. Sunia, szczeniak Cane Corso w trakcie leczenia!
Woj. lubelskie
Do pilnej adopcji jest 4 tygodniowa (!!!) czarno pręgowana suka cane corso. Sunia ma problem z okiem (wrzód rogówki lub wpadnięta soczewka) i wyrok eutanazji. Pies jest po przejściach i z pseudo. Jako jedyna z miotu została. Jest szansa na 2-3 tygodniowy dom tymczasowy.
Kontakt: 783303038
[ Dodano: Sro 05 Gru, 2012 12:21 ]
Sunia w DT!
Cytat:
Sunia jest już po konsultacji okulistycznej. Ma zespół suchego oka, perforację rogówki oraz wrzód na oku, a wilgotność oka wynosi 0 Jutro będzie miała operację u prof. Balickiego w Lublinie. Po operacji napiszę dokładnie co z jej oczkiem, jakie są dalsze rokowania. Profesor niestety nie może dać nam 100% gwarancji, że uda się ocalić oko, ale powiedział, że warto powalczyć. Trzymajcie kciuki ja wierzę, że wszystko się uda.
Sunia w chwili obecnej jest w DT u Doroty. Dostała na imię Vera.
Vera jak na swój wiek jest troszkę za mała, ma niedowagę i wymaga specjalistycznej diety i częstego karmienia. Oczko musi być cały czas zakraplane.
Wszystkim którzy nam pomagają bardzo dziękuję, jesteście kochani
Hej
Tak się składa, ze suczka jest na DT u znajomej
Sunia już po zabiegu, niestety gałka oczna musiała zostać usunięta. Ale suczka przeżyła operację i dochodzi do siebie.
Koszt operacji był duży, gdyby ktoś z Was chciał wspomóc, proszę o kontakt.
Oko zostało jak twierdził hodowca uszkodzone przez sukę- matkę.
Operował prof. Balicki ale nie na uczelni.
kokos Ty jesteś z wet u nas? Ja też z 4 roku Gdybyś był zainteresowany żeby zobaczyć suczkę lub ewentualnie warunkami adopcji, to możesz się kierowac do mnie, pisz PW, bo tak jak mówię mam bezpośrednio kontakt z osoba u której jest na DT, bo to znajoma z Lublina.