Witam,
Z przykrością muszę napisać, że muszę jednak oddać moją niespełna 2 letnią bulterierkę Lulę. Rozważaliśmy długo decyzję, z resztą już kiedyś pisałem tutaj w tym temacie.
U psa pojawia się od czasu do czasu agresja: przy misce, przy miotle itd...Konsultowaliśmy się z behawiorystką i niestety to nie pomogło.
Mamy roczną córkę i po prostu boimy się o jej bezpieczeństwo. Niestety czasami pies dostaję dziwnych nastrojów i nie sposób przewidzieć jego reakcję...
W stosunku do ludzi i innych psów nie ma z nim żadnego problemu.
Lula jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona. Kupiona była w hodowli Bulova w Wąbrzeźnie od Pana Roberta.
Oczywiście pies do czasu znalezienia domu może spokojnie u nas pozostać.
Bardzo zależałoby nam, aby Lula trafiła do odpowiedzialnego domu, bez dzieci, tak żeby ktoś mógł jej się poświęcić w całości.
Niestety ja ze względu na charakter pracy nie mogę sobie na to pozwolić.
Super by było , gdyby dom był blisko Gdyni, gdzie mieszkamy, tak żeby można było się poznać z nowym właścicielem.
Zaznaczam, że nie oddam psa w ciemno. W niepewne ręce.
Pozdrawiam wszystkich Tomasz. W razie pytań jestem pod telefonem 697883788
Witam serdecznie, jestem nowym uzytkownikiem, ktory po stracie pieska, suni ktora uspilismy kilka miesiecy temu nie moze znalezc sobie miejsca. Decyzja juz zapadla i spewnoscia bedziemy mieli pieska. Bardzo podobaja nam sie Bulterirki i wlasnie suni tej rasy oddamy we wladanie nasz dom
Witam,
Chyba znaleźliśmy wreszcie wspólny język i pies zostaje u nas.
Niestety bule to trudne psy , które wymagają naprawdę sporo zaangażowania, miłości itd.