Mini zdrobniale nazywana Miniakiem przez właścicieli to 1,5 roczna bulka, która trafiła pod opiekę fundacji. To kolejny psiak u nas z tej hodowli.
Bulka od szczeniaka w jednym domu, wychowana w mieście w bloku z małymi dziećmi, aktywna, do psów dominująca.
Nie niszczy, nie załatwia potrzeb fizjologicznych w mieszkaniu, przyzwyczajona do zostawania w klatce podczas nieobecnosci właścicieli.
Przebywa w tej chwili w domu tymczasowym w Warszawie, który załatwiła dla małej Bull Ania, bardzo serdecznie dziękujemy Ani i drugiej Ani
Poszukujemy domku dla niuni bez zwierzat.
Przed adopcją zostanie wysterylizowana.
O wklejenie fotek bardzo proszę Magde, a wiecej bieżących informacji napewno postara się napisać w wolnej chwili Ania.
Osoby zainteresowane adopcją suczki proszę o kontakt tel:
609-757-920 Iwona
505-490-173 Magda
-------------------
Mini to bardzo fajny aktywny bulek ,sunia odważna ,kontaktowa ,zna podstawowe komendy .Suczka próbująca dominować w stadzie,z moimi psami chodzi na spacery lecz inne napotkane chce zjeść.Mimi nie ma mięśni, ogólnie to taka gęś wyścigowa ,szczupła długie łapy jak dla mnie za chuda:P.podtuczymy ją . Mini okrutnie ciągnie na smyczy [na oponki jak znalaz ]w mieszkaniu przytulaśna ale każdym dźwiękiem się interesuje i biegnie sprawdzać ,klatka służy jej jako legowiska i tam się wycisza .Jak dla mnie to świetna suka z potencjałem lecz do ułożenia ,to taki gówniarz który pamięta co się jej mówiło tylko minutę i leci dalej ,potrzebuje dużo ruchu i ćwiczeń aby wzmocnić mięśnie .Dziś poszła z Tosią na mega spacer i po 3 godz szła pięknie na luźnej smyczy:)boję się tylko żeby się nie sforsowała bo nie jest przyzwyczajona do takich spacerów ale mieszka u mojej przyjaciółki Ani która jest weterynarzem więc dba o zdrowie małej wariatki.
Te zdjęcia jeszcze z domu suni ,teraz jest czysta i już trochę przytyła wczoraj spała razem z kotem na sofie ale bez miłości tylko tolerancja z jej strony .
Mini ma się dobrze ,już nie ciągnie jak parowóz wie że spacer to już codzienność .Nadal szaleje i gania jak wariat ale przecież to jeszcze dziecko .Zdjęć nie wstawię bo wejście ma zepsute ,może poproszę którąś z ciotek o wstawienie .