a tak na marginesie to zauważyliście że każdy z wyciąganych psów ma taki pościerany nochal
Jakby mnie zamknęli na kilku metrach kwadratowych to też pewnie bym miała zdarty nochal od walenia głową w kraty
Fajna sunia, wygląda na miłą bardzo. Powodzenia!
Dużo buli ma pościerane nosy, bo to odleżyny. Kiedy im zimno, kulą pysk, a jak leżą na betonie- zgrubienia gotowe. Z reguły regularne ścieranie przy kąpieli pomaga:)
Miecia jest raczej odważna, choć uległą, szalona, samgwiniczka, trochę nadpobudliwa, zainteresowana otoczeniem, świetnei reaguje na obcych. Sprawdzimy jak do psów, na Maurę trochę się spięła. Dość chuda. Malutka. Skoczna
Magdo, trzeba dodac ze czesc drogi Miecia i ja jechalysmy z Toba na pasazera, za co bardzo dziekuje,
wiem ze malo czasu minelo odkad Mieczyslawa jest u Zmiji ale i tak czekam z niecierpliwoscia na wiesci jak sie panienka sprawuje,
wielka szkoda ze psy nie sa mile widziane przez Miecke, nie bede zaprzeczala ze Mieczyslawa zlapala za serce mojego A,
ale pewnie szybko znajdzie domek,