Adopcje bulterierów, aukcje BULL-BAZAREK
  [ Twoje IP to: 18.97.14.89 ]

PolishEnglishCzechFrenchGermanRussian

bulteriery do adopcji, kliknij i zobacz

Forum  •  Aukcje  •  Szukaj  •  Rejestracja  •  Kontakt  •  Zaloguj 
bulterier
bulterier, bull terrier, bullterrier

Poprzedni temat «» Następny temat

Mordercy psów z amerykańskiej lokalnej policji
Autor Wiadomość
#JonSnow
Zaangażowany

Piwa: 89/29
Aukcje Użytkownika: 0

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 14:06  Mordercy psów z amerykańskiej lokalnej policji

http://www.youtube.com/watch?v=4kJVnA5KXJw

Ten pies ich nie zaatakował, wykazywał cały czas poddańcze zachowania / chęć ucieczki, do tego złapali go na pętlę i nie potrafili / nie chcieli nic z nim dalej zrobić :(

Co za skurwiele w mundurach.

*Edyta Nowacka
Bulomaniak
Sunin Team :)

Pomogła: 5 razy
Piwa: 286/109

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 14:32  

bo to pierwszy taki film :roll:
w jednym odcinku samo aspca wycielo w pi*** cala hodowle pitow- 40 sztuk z czego do czlowieka 95% bylo do rany przyloz
na badaniach przedadopcyjnych u nich nawet warkot przy misce- morbital

do adopcji wydaja tylko plumpki i bąbelki. Jakiegokolwiek trudniejszego psa do
piachu

stafka84

Piwa: 35/1

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 15:38  

myślę, że powinni za to dostać kilka ładnych lat....po co go zabili???? Jacyś idioci...

NiN
Stały Bywalec
Perú :O)

Pomogła: 6 razy
Piwa: 76/55

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 17:34  

świetnie... i jak tu nie mówić ze amerykanie są ograniczeni...

każdy choć trochę myślący człowiek poznałby ze ten pies się boi i poddaje zarazem. na końcu jak lezy na petli i merda ze strachu... jeśli nie zostali przeszkoleni do takich akcji to nie powinni się brać i czekać na kogoś innego. zreszta mnie też się wydawało, że oni powinni byli wezwać specjalne do tego służby?

tacy ludzie mnie wkurzaja strasznie... brak wiedzy, brak doswiadczenia, ale co tam puscimy psu kule w leb.....
gdyby to był mój pies to nie wiem jaki akcja by miała finał dla owych panów...

w naszym kraju wk'urwia (sorry) mnie niemilosiernie jak jakis policjant podchodzi do mnie i mi
wmawia ze mam psa z rasy psow groznych :| czy do cholery skoro chca egzekwowac to prawo to ciezko jest sie nauczyc tych 11 ras psów i ich wygladu? nie mowimy tu o 100 rasach tylko ledwo 11... dlaczego to ja mam im udowadniac? skoro oni chca mnie ukarac to chyba powinni byc pewni tego co robia? jeszcze jeden taki policjancik na mojej drodze i pewno skonczy sie z mandatem dla mnie za to ze powiem mu co o nim mysle...

*Edyta Nowacka
Bulomaniak

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 17:53  

NiN napisał/a:
czy do cholery skoro chca egzekwowac to prawo to ciezko jest sie nauczyc tych 11 ras psów i ich wygladu? nie mowimy tu o 100 rasach tylko ledwo 11... dlaczego to ja mam im udowadniac? skoro oni chca mnie ukarac to chyba powinni byc pewni tego co robia? jeszcze jeden taki policjancik na mojej drodze i pewno skonczy sie z mandatem dla mnie za to ze powiem mu co o nim mysle...

biorąc pod uwage fakt że same komendy wypuszczaja błędne ulotki gdzie pitbull jest napisane a obok istnieje foto bull terriera oraz dodając do tego że wiekszosc naszych policjantów z trudem zdała podstawowke....
dodajmy do tego ze amerykanie sa znacznie, znacznie glupsi. to jest naród idiotow :lol:

Ja tam sie nie zawsze bawie z tymi rozmowami z policją czy strażą- czesto dosc daje swoj numer telefonu plus dowod- prosze o szybkie spisanie i kontakt w razie gdyby po sprawdzeniu to co mam na smyczy bylo na liscie ministerialnej i bylo jednak pit bullem.
Na koniec mowie ze nie musza do mnie dzwonic z przeprosinami za nagabywanie ale byloby milo, bo w koncu sa od tego aby mnie przed nagabywaniami chronic a nie samemu uskuteczniac bez powodu :evil: I to chyba dziala najszybciej.
Nie watpie tez ze jak docieraja na komende to sprawdzaja na necie krawezniki kochane roznice miedzy bullem a pit bullem i jakas edukacja jest.
Nikt do mnie nigdy nie oddzwonil z przeprosinami co prawda ale widywalam te same patrole bo komende mam niedaleko i nikt mi juz du** nie zawraca :lol:

NiN
Stały Bywalec
Perú :O)

Pomogła: 6 razy
Piwa: 76/55

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 19:26  

Masz dobry patent ;) bede musiala sprobowac :D

choc powiem Ci, ze z Perunia nie jest tak latwo, bo w tym samym momencie jak tlumacze panu policjantowi, ze to nie jest grozny pies, ona zaczyna szczekac jak porabana bo nie pozwalam jej isc do niego a ona przeciez chce :D robi to z taka zaciekloscia, ze wiekszosc ludzi mysli ze to wsciekle i agresywne, a to ulubiona metoda wymusicielska mojej bialej mendy :evil: nigdy jeszcze nic nie wymusila, ale probuje nadal ;) a jak juz widzi z daleka innego psa i chce isc , a ja nie zezwalam to wtedy w ogole zapodaje taki wsciekly szczek, ze wlasciciele psow prawie uciekaja :roll:

choc dzis na spacerze jak zobaczyla z daleka yorka to przyjela postawe poddancza jak sie zblizal.... myslalam ze tam padne na miejscu :oops:

#Stanzabetika
Zaangażowany

Pomogła: 1 raz
Piwa: 152/239

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 22:01  

To ja jednak powiem, że ta moja "fieś" nie jest taka zła. Bo przez niecałe 12 lat życia mojego Brutula nigdy żaden policjant, czy tam strażnik miejski nie zaczepił mnie gdy lazłam z psem. A lubię praktykować nocne szwędaczki po mieście, a do tego kaganca nie zabierałam ze sobą nigdy.

*Edyta Nowacka
Bulomaniak

Wysłany: Sro 23 Cze, 2010 14:58  

Jakie sa w ogole okolicznosci znalezienia tego psa, zgloszenia?? bo widze jakis lancuch. Calego filmu nie dałam rady obejrzec bo jak zobaczylam tych dwoch kraweznikow i ta biedna suke co se siadala i sie kladla, swiadomosc ze jej zaraz w leb strzela i jej zycie sie skonczy byla zbyt straszna

Pies bez wlasciciela? na posesji? na drodze?
juz wiem http://www.hannibal.net/n...for-law-changes zadziwiajaca historia. Sasiadka to zglosila. Zglosila napasc psa na siebie i dziecko z agresja. Ale zanim prosze panstwa przyjechala policja to sama owa sasiadka tego super agresywnego psa przywiazala na lancuch :lol: mowila o ataku na dziecko- okazuje sie ze suka tylko za dzieckiem biegła.
No i przyjechal supercop- blisko 70 minut tam siedzieli poki psa zastrzelili
Mam nadzieje ze kiedys sprawiedliwosc wroci i do owej pani i do tego superpolicjanta barneya. Ja sama jakby mi kto tak psa zastrzelil znalazlabym i wykastrowala
Dodajmy do tego ze debil Barney nie strzelił suce dwa razy w glowe tylko najpierw postrzelił ja w klatke piersiowa :-/

co do konsekwencji- panowie Howell and Powell (Howell to ten wysoki idiota a Powell to ten maly idiota co strzelał- czy tam odwrotnie) Dobrze ze nie Flip i Flap :roll:

"Howell and Powell have not been disciplined. Police Chief Dale McNelly said his department is working with the Humane Society of Missouri on additional training in dealing with unruly dogs. The city already has budgeted money for a new animal shelter."

policja amerykanska w ogole sobie pozwala
http://www.opposingviews....ther-dog-killed
http://www.opposingviews....ng-drug-warrant
Ostatnio zmieniony przez Edyta Nowacka Czw 24 Cze, 2010 08:03, w całości zmieniany 1 raz  

Vanilla
Zaangażowany
Blanka

Pomogła: 2 razy
Piwa: 109/14

Wysłany: Czw 24 Cze, 2010 07:23  

Włos się jeży na głowie jak się to czyta. Oglądać nie chcę, bo bym się wściekła do reszty. Głupota ludzka nie zna granic :zly:

Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Zezwolenia Opcje