Wysłany: Pią 19 Mar, 2010 23:27 nie bulka a CC- NEGRA potrzebuje pomocy
Od wczoraj mam nową przyszywaną córeczkę- Negrę. Negra to około sześcioletnia sunia w typie CC. Została zabrana z ulicy do przytuliska. Ma problermy z okiem- zniekształconą gałkę oczną i starą szramę na głowie.Nie wiem jeszcze, czy została wysterylizowana. nie podoba mi się również jej tył, ale możliwe, że powolne siadanie to skutek wymarznięcia, a nie dysplazji. Brzuszek ofutrzony mam mocno- zima w tym roku ciężka była dla psów bez domu.
Jestem w niej zakochana bez reszty. negra to dobrze wychowana, przemiła, spokojna dziewczynka. czuje sie u mnie świetnie, jest spokojna, nie niszczy, nie załatwia się w boksie, nie szczeka. Typowy kanapowy pies, siada, podaje łapy na komendę. Jest karna i bezproblemowa. Łagodna- przy misce, u weterynarza , w aucie. Nie pilnuje terenu. Nie nadaje się do budy. Musi zostać jeszcze sprawdzona z psami. Potrzebuje ciepłego, kochającego domu.
Kontakt w sprawie adopcji lub chęci pomocy w finansowaniu zabiegów weterynaryjnych przy dziewczynce:
501-131-289
fibull@wp.pl
Mam nadzieję, że szybko moją córcie ktoś pokocha. Jest piękna i dostojna. Dziś zasmakowała w wolności. Siedziało biedactwo tyle w zamknięciu, że teraz chce pobrykać ile się da.