w Jakim schronisku? gdzie znaczy sie?
a dwa czy jesli szukamy szybkiego DT czy np. wyciagniecia psa ktory jeszcze na fundacje nie jest, to moze takie tematy najpierw zakladac na ukrytym, ustalac co robic, szukac ew. ludzi z okolicy i po zabraniu psa dopiero wrzucac na ogolny dzial?
Zeby nie bylo, ze wlasnie ktos "chetny inaczej" przeczyta i zwinie psa z przed nosa.
w Jakim schronisku? gdzie znaczy sie?
a dwa czy jesli szukamy szybkiego DT czy np. wyciagniecia psa ktory jeszcze na fundacje nie jest, to moze takie tematy najpierw zakladac na ukrytym, ustalac co robic, szukac ew. ludzi z okolicy i po zabraniu psa dopiero wrzucac na ogolny dzial?
Zeby nie bylo, ze wlasnie ktos "chetny inaczej" przeczyta i zwinie psa z przed nosa.
w pelni sie zgadzam
a info jest takie jakby go nie bylo
Napisałam, że jak wrócę z pracy to więcej napisze..
[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 17:19 ]
Cytat:
suka jest mala,na fotkach wyglada na większą.Jest z nia problem,z tym gryzieniem po nogach,pracownicy maja problem. Suczka przez pierwsze dni byla full socjal,merdala ogonkiem,po dwóch tygodniach,gdy zorientowala się,ze nie wyjdzie-zaczyna jej sie depresja.
100% domowa,jezdzi samochodem,jestem pewna,ze ludzie,ktorzy ja przywiezli,oddali wlasnego psa,tylko klamali.Coś za długo ją trzymali w samochodzie,inaczej zachowuja się ludzie,ktorzy przywoża psa znalezionego.NIe znalezlismy tatuazu.
o jejutku- jaki lisek. Toz to ledwo bullka przypomina trudno by bylo o tatuaz przy takim psie
moim zdaniem jesli suka gryzie po nogach, tudziez reaguje na szuransko nogami to powinna isc do szkoleniowca albo gdzies gdzie bedzie mozliwosc szkolenia z nia i eliminowania zachowan jakby sie to poglebiało
Jeśli gdzieś na górnym śląsku to możemy służyć jako DT ale zważywszy ,że mamy psa-musialy by być izolowane podczas gdy nie ma nas w domu (praca) czyli albo zamykane w osobnych pokojach albo klatka.