Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 12:59 Nomi suka Asta znaleziona pod marketem
Witajcie dziś pod marketem Nomi w Pile błąkała się przez dłuższy czas młoda sunia Asta.
Sucz w maści trikolori z przewagą czarno białej.
Wiek oceniam jej na roczek.
W trakcie laktacji , pewnie po pierwszej cieczce została dopuszczona i wyrzucona na bruk.
Sunia w pełni adopcyjna , pozytywnie nastawiona do ludzi
Karmiliśmy ją ,można jej grzebać w misce.
Na zębach kamień , pazury przerośnięte , wychudzona
chętna do zabawy , obecnie znajduje się w pilskim schronisku .
Pracownik schroniska poinformował nas ,że najszybciej po dwu tygodniowej kwarantannie można sunie odebrać
W sprawie adopcji podaje nr telefonu do nas 603-643-708
poniżej Nomi w całej okazałości
A ja mam prośbę żeby może zrobić ogłoszenie darmowe w pilskiej gazecie czy gdzieś, że znaleziono... może ja jestem naiwna ale takie domysły, że ktoś ją wyrzucił na bruk po pierwszej ciecze ( a skąd to wiadomo że po pierwszej?) to mnie zawsze trochę hm... a jak komuś uciekła i ktoś jej szuka jednak...
nie mówiąc już o ocenie że jest w pełni adopcyjna sorry ale dla mnie po jednym dniu spędzonym z psem to ciężko tak powiedzieć chyba... no nie wiem może się nie znam
A ja mam prośbę żeby może zrobić ogłoszenie darmowe w pilskiej gazecie czy gdzieś, że znaleziono... może ja jestem naiwna ale takie domysły, że ktoś ją wyrzucił na bruk po pierwszej ciecze ( a skąd to wiadomo że po pierwszej?) to mnie zawsze trochę hm... a jak komuś uciekła i ktoś jej szuka jednak...
nie mówiąc już o ocenie że jest w pełni adopcyjna sorry ale dla mnie po jednym dniu spędzonym z psem to ciężko tak powiedzieć chyba... no nie wiem może się nie znam
Ogłoszenia powywieszane w najbliższej okolicy . notabene okolica jest bardzo nieciekawa slumsy !!!!
Nawet policja obecna podczas akcji stwierdziła "...a to na pewno chlory z Kolbego ją wy***rdolili....a może lepiej zostawić .."
Sunia ewidentnie szukała jedzenia łasiła się do wszystkich z pełną uległością
Po ząbkach widać że nie ma więcej niż rok stąd ten domysł o pierwszej cieczce
Jakby ją szukał to znajdzie na pewno tam gdzie szukać powinien
wygłodniały pies który walczy o przetrwanie w dodatku po oszczenieniu który daje sobie zrobić wszystko tzn mieszać w misce , oglądać zęby paznokcie , sprawdzałem nawet czy ma mleko i też nie oponował pomagaliśmy wkładać ją do wozu rzadnej reakcji tylko chętna do zabawy to szczyl JEST W 99,99% ADOPCYJNY
[ Dodano: Wto 12 Paź, 2010 18:38 ]
Dziś w schronisku pojawił się niby właściciel
Kierowniczka nie wydała mu Nomi bo był pod wpływem alkoholu.
Niezłe kwiatki