Sluchajcie zamawiajac obroze dla Maila dostalam informacje ze zostaly one wycofane z rynku i juz nie kupie
czy ktos moglby potwierdzic ta informacje? u zadnego weta kupic nie moge. dostaje propozycje innych firm ale nie jestem przekonana.
czy ktos moglby podzielic sie linkiem gdzie napewno kupie - juz kolejna moja proba zakupu konczy sie meilem - nie posiadamy juz.
Dominika bede czekac na info. ja obdzwonilam juz nasze centrowety, weteriny i dupa blada.
jak nic nie wyjdzie z tego to trzeba bedzie przeplacic - chyba ze zna ktos obroze z innej firmy o podobnie dobrym dzialaniu na nuzencowe swinstwo.
Na allegro zamiast Preventica polecają jako zamiennik Contra Tex, też z amitrazą.
Kupiłam już 2 razy i p/kleszczowo działa, tzn moje kleszczy nie łapią a bez obroży łapały. Ale czy na nużeńca zadziała tego nie wiem, ale cena nie jest wysoka więc można zamówić na próbę.
# 8
CASIA Poczatkujący Demonique Desire of Sajkos Bulldom
Na allegro zamiast Preventica polecają jako zamiennik Contra Tex, też z amitrazą.
Kupiłam już 2 razy i p/kleszczowo działa, tzn moje kleszczy nie łapią a bez obroży łapały. Ale czy na nużeńca zadziała tego nie wiem, ale cena nie jest wysoka więc można zamówić na próbę.
a ja sie naciełam na contra-tix , zamówiłam 1szt na próbę i przyszła spleśniała-opakowanie zewnętrzne i wewnętrzne nienaruszone a przy zapięciu pleśń...
_____________________________ Brzydal z córką Badziewiem pozdrawiają fanclub
nie ma nic lepszego od Preventica. stad te ceny. lepiej zaplacic wiecej niestety
skonczyla im sie licencja, takie rzeczy sie zdarzaja- wojenki farmacyjne- odnowienie licencji trwa, musza pewnie tu i tu posmarowac mamoną - identycznie było z Oridermylem- im cos lepsze tym wiecej wrogow czyhajacych na brak literki B w formularzu J3240
Za dwa trzy miechy wracaja na rynek