Na Mazurach moja dobra znajomna ma sukę strózujacą, jest to mieszaniec kaukaza i owczarka podhalanskiego i coś tam jeszcze, bardzo ładna wielka włochata suka i swietnie strózująca. Tosia mieszka w kojcu, na noc biega po ogrodzonym terenie.
Po wypadku i śmierci córki i męża Jola tam na Mazurach wynajmowala ludziom za pilnowanie jakies pokoje i mieszkali na stale, ludzie sie okazali nieodpowiedzialni, musieli wypuscic te suke, albo przypadkowo albo celowo, w kazdym badz razie Jola ich wyrzucila, bo oprócz tej "niespodzianki" tez cos poniszczyli w domu i robili imprezy
Ale wracając do tematu Tosi, jest 8 szczeniaków, ktorym trzeba bedzie szukac domów, maluchy beda wielkie pewnie jak matka, beda sie nadawac do strozowania, sa czarne i włochate ale nie wiemy kto byl ojcem.. szukamy domków
[ Dodano: Sob 17 Lip, 2010 11:52 ]
Jola dzis ma jechac tam na Mazury, na tydzien, dwa poprosiłam aby porobila zdjęcia
[ Dodano: Sob 17 Lip, 2010 11:58 ]
szczeniaki przebywaja teraz na Mazurach w okolicy Prudki, jak beda do odbioru, to jest mozliwosc dowiezienia do łodzi, badz po trasie z Prudki do Łodzi np. Olsztyn itp
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
# 1
Ostatnio zmieniony przez dragonh3art Nie 26 Wrz, 2010 09:44, w całości zmieniany 3 razy
na zdjęciach 6 psie dziecko (chłopczyk) właśnie idzie do nowego domku i nowy Pan go zabiera
pozostały jeszcze dwa i szukaja domku (piesek i suczka)
ps.
mam zdjęcie tylko jego, poniewaz nowy Pan go odbierał w Łodzi i byłam przy tym, a tamte dwie kluchy są na Mazurach, ale wyglądaja bardzo podobnie
[ Dodano: Pią 10 Wrz, 2010 18:15 ]
warunkiem adopcji, jest podpisanie umowy adopcyjnej i zobowiazanie się do sterylizacji bądż kastracji - w Łodzi załatwie taniej zabieg
[ Dodano: Nie 26 Wrz, 2010 09:43 ] nieaktualne
wszystkie psiaki znalazly dobre domy u odpowiedzialnych ludzi i żaden z nich nie będzie zyć na łańcuchu
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw