Byłam tam, kiedy jeszcze chciałam adoptować staficzkę.
Kiedy pytałam o nią, to nic nie potrafili powiedzieć na jej temat. Podobno była dopiero co przywieziona. A następnym razem jak jeździliśmy z mężem po schronach to już jej nie było..
To było jakiś miesiąc temu..
Widać znów powróciła.
Z tego co zauważyłam to zachowywała się z dystansem. Nie machała tyłkiem jak inne, ale i nie warkoliła i nie szczekała.. Taki ostrożny smutas..
nie ogarnelam o co ci chodzi? mowie ze nie bardzo sie znam, ale czytalam ze solidek jest jak ma malo znaczen w innym kolorze (szczegolnie bialym) czy zle wyczytalam?
_____________________________ "Pierwszy bulterier miał dwie komórki mózgowe. Ale jedną zgubił a drugą popsuł"
Ona chyba jest w Krakowie, może uda mi się jak nie będe pracować w sobote tam podjechać. Na dogomani jest troche info o niej, w dziale adopcje/małopolska bullowate.
Witam. Z tej strony tym razem Krzysiek. Wie ktoś jaki wiek tej pięknej psinki? Jeżeli będziecie szukać DT albo DS to przygarniemy sunie do nas jeżeli będzie to możliwe:) Może ona przypadnie do gustu naszemu jamniorowi;p