Wysłany: Sob 20 Lis, 2010 15:38 Porwano suczkę w Bielsku- Bialej
Pomóżcie proszę! Dziś około 8:15 w Bielsku-Białej przy ulicy Reja w B-B sprzed sklepu jakiś skurw..l porwał (widziano z okna) 10-letnią suczkę Xenę, białą z ciemnym uszkiem, lubiącą jeść, bulterierkę, którą Pani zostawiła na 5 minut. Widziano, że ciągnął ją jakiś młody facet za blok, niestety była w kagańcu. MIEJCIE OCZY OTWARTE, proszę!!!!!!!
Trzeba też na Allegro patrzeć. Może się pojawi. Popatrzecie też w okolicznych schroniska, jakiś dużych bazarach itp. Ja bym też się zastanowiła nad zgłoszeniem na policję o kradzieży psa.
Mam nadzieję, że się dziewczynka odnajdzie.
Napisałam w temacie suczki z Suchej Beskidzkiej. Czy to nie ta sama? Miasta są blisko stosunkowo a psiaki podobne. Ja widzę podobieństwo, ale może to takie życzeniowe bo sprawa wtedy miała by szybkie i szczęśliwe zakończenie.
[ Dodano: Pon 22 Lis, 2010 10:25 ]
Już ktoś z lepszym okiem stwierdził, że to nie ta sama
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy