Wysłany: Sob 30 Cze, 2012 22:11 poszukuje młodego bulika
witam niewiem czy dobrze trafiłam z moja wiadomoscia poniewaz jestem tu pierwszy raz.
Od dłuzszego czasu poszukuję młodego bullka, płeć obojetna ponieważ bedzie poddany zabiegowi sterylizacji, piesek musi byc młody poniewaz mam juz psa i z racji charakteru bulków dorosłych moze byc niezgodnosc. Miałam w przeszłości bulka przez 6 lat i wiem jak sie zajmowac tego typu rasa. Mieszkam w niewielkim domku z podwórkiem pies rzecz jasna bedzie w domu tak jak moj obecny wilczek którego adoptowałam ze schroniska. Pies bedzie miał pełną miske , nadzór weterynaryjny i opiekę podczas mojej nieobecnosci.Psiak obowiązkowo masci białej jezeli ktos by cos wiedział na temat takiego pieska w potrzebie bardzo proszę o kontakt 794696968
[ Dodano: Sob 30 Cze, 2012 23:13 ]
przepraszam ale chyba wiadomosc poszła nie tak jak chciałam czy ktos mi może pomóc w zamieszczeniu takiej wiadomości w odpowiednim poscie