Nie wiem, gdzie założyć ten temat wiec piszę tutaj. Potrzebne są fotki psów, które są u Magdy a są pod opieką fundacji. Bez nowych, ładnych fotek nie ma dobrych ogłoszeń, bo ludzie zakochują się oczami, a bez dobrych ogłoszeń i reakcji ludzi psiaki czekają długo na dom jak np Stefan. Może znajdzie się ktoś kto nie ma super daleko i podjedzie porobić nowe zdjęcia psiakom.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
Ja prawdopodobnie będę jechał do W-wy w okolicach 11 i/lub 20 stycznia.
Myślę, że jeśli pogoda dopisze i terminy się zgrają - to mogę zaplanować wizytę w Słupicy
Nie ma problemu - jeśli tylko Magda znajdzie czas, ja zawsze chętnie ją odwiedzę.
Przemyślałem ewentualne terminy i ponieważ do W-wy jadę 11-ego i muszę być tam możliwie najwcześniej to w grę wchodziłyby 12 (sobota) lub 13 (niedziela).
Jeśli są jakieś psy na tymczasach w W-wie to też mogę je pstryknąć, np w sobotę W-wka, w niedzielę Słupica.
będą, będą - niestety wyjazd 11-ego nie wypalił, ale jadę na 100% w ten piątek lub sobotę. Dziś będę się umawiał na spotkania z psami zarówno w W-wie jak i w Słupicy.
Zdjęcia będą gotowe w przyszłym tygodniu, więc proszę jeszcze o odrobinkę cierpliwości