[ Dodano: Pon 07 Kwi, 2014 18:40 ]
kojarzy mi się, że ten pies był tak nie dawno w necie do oddania dodam link znalazłam w archiwum ten link więc niewiem czy zadziała ale porównajcie zdjecia dla mnie podobny jak nic tym bardziej , że był do oddania w Gdańsku
jutro mam otrzymać informację od wolontariuszki z Promyka, jak dowiem się coś więcej to napiszę, ale wstępnie mamy związane ręce gdyż z informacji które otrzymałem Promyk nie wydaje psów fundacjom, ani na tymczasy w grę wchodzi odrazu adopcja, zaznaczam że to wstępne info.
no nieźle, szkoda tylko że prawo mamy kiepskie i nic z tym nikt nie może zrobić (znaczy się wiem że można, lecz po co się sądzić po kilka lat po to aby właściciel dostał kilka stówek kary)
EDIT: KamiS wiesz u nas w krk też teoretycznie nie wydajemy psów na tymczasy, lecz to jest raczej kwestia umowy, podpisuje się taką samą, a potem przy adopcji przepisuje się ją. może po dobrych rozmowach dałoby radę