Wysłany: Wto 18 Wrz, 2012 13:32 PROŚBA DO DARCZYŃCZYŃCÓW, CZYLI O PRZELEWACH BANKOWYCH
Drodzy Darczyńcy,
jako Fundacja jesteśmy Wam niezmiernie wdzięczni za wspieranie finansowo naszej działalności. To dzięki Wam ratujemy potrzebujące psy. Jednakowoż Fundacja to organizacja specjalnego rodzaju, która w swoich działaniach musi być jak najbardziej klarowna, dlatego też zwracam się do Was z prośbą o opisywanie przelewów do nas dwojako. Jeśli chcecie wesprzeć konkretnego psa, w tytule przelewu piszemy po prostu imię stwora Jeśli chcecie po prostu wesprzeć wszystkich naszych podopiecznych, niech przelew zawiera tytuł:" dla psów", "dla bulterierów" etc. Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot tych, którzy mają dla nas zlecenia stałe
Tu nie chodzi o niechęć do informacji ale o niechęć do udostępniania danych bez mojej zgody. Wcale nie podoba mi się, że teraz Pani Zosia będzie miała mojego maila a Pan Zbyszek skopiuje sobie listę i będzie wysyłał sprośne żarciki, czy reklamy swojej firmy.
Wysyłajac maile do większej ilości ludzi używa się kopii ukrytej i wtedy nikt, nikogo nie widzi.