Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010 21:52 przybłąkał się pies
Do mojej przyjaciółki do jej lecznicy we Wrocławiu przybłąkał się pies ! Pies jest spory jakiś mieszaniec haskiego z onkiem albo coś, jest przyjazny do ludzi dorosłych (do dzieci niesprawdzony) i z jej dziewczynami onką i borderką bawi się super. Problem polega na tym ze moja przyjaciółka ma w domu dwie rzeczone dziewuchy kundelka ślepego uratowanego przed eutanazją, kota i dziecko i to już jej do szczęścia wystarczy Pies mieszka więc w lecznicy ale też tam nie bardzo może zostać bo trzeba go pilnować jak przychodzą pacjenci no i na dłuższą metę nie jest to odpowiednie miejsce na dom. Dlatego szukamy mu domu! Pies może zostać tam wykastrowany a ja mogę w razie potrzeby zaoferować transport. Bardzo prosimy o jakąś pomoc w poszukiwaniu DT lub DS o ogłaszanie Psa bo jest fajny i szkoda go jak to każdego bezdomniaka. Myślę że nie miałby wiele przeciwko mieszkaniu częściowo na dworze byle mieć dobrą i odpowiedzialną opiekę.