Adopcje bulterierów, aukcje BULL-BAZAREK
  [ Twoje IP to: 18.97.14.86 ]

PolishEnglishCzechFrenchGermanRussian

bulteriery do adopcji, kliknij i zobacz

Forum  •  Aukcje  •  Szukaj  •  Rejestracja  •  Kontakt  •  Zaloguj 
bulterier
bulterier, bull terrier, bullterrier

Poprzedni temat «» Następny temat

Przyjme bulla na stałe
Autor Wiadomość
Kleszcz
Nowicjusz

Aukcje Użytkownika: 0

Wysłany: Pon 17 Mar, 2014 12:17  Przyjme bulla na stałe

Od jakiegoś czasu myślę na przyjęciem 2 bulteriera. Aktualnie mieszka u mnie kilkuletnia suka /również z adopcji/, której z racji sporej ilości wolnego miejsca i nudy w ciągu dnia przypadałby się pies. Do zeszłego roku miała towarzystwo w postaci 6 letniego bulla /również z adopcji/, który niestety zmarł na nowotwór.
W kwestii doświadczenia z bulterierami z którymi mam do czynienia od kilku lat: szczeniak od młodości, który niestety nie przeżył komplikacji po operacji oraz adopcyjna suka z pseudohodowli którą wykończyły problemy z sercem.

W związku z posiadanymi możliwościami i chęciami mogę zaoferować dom na stałe dla psa.
Nie mam problemu z wyjazdami, nieobecnością na dłuższy czas czy coś podobnego. Zawsze znajdzie się ktoś kto zostaje z psem. Na tygodniu pracuje więc pies zostaje w domu lub w ciepłe dni na ogrodzonym podwórku gdzie ma ocieplana budę.
Dzieciaków narazie nie planuje a w razie czego nie będzie problemu z integracją.
Doświadczenie z chorymi i uczulonymi bulterierami oraz częste wizyty u weterynarza i związane z tym wydatki: są.
Kastracja psa: nie widzę problemu, chociaż jajka to jajka,
Suka dostaje aktualnie karmę eukenube ale w razie potrzeby nie ma sprawy z zmianą na odpowiednio dopasowaną. Dostaje też różne domowe wynalazki typu makaron, owoce, warzywa i inne przekąski psie.
W okolicy mam sporo zieleni + ogrodzoną działkę na spacery.

Czas na anonse:poszukuje psa, suki odpadają ponieważ moja nie lubi mieć konkurencji. najlepiej będzie jeżeli pies będzie w średnim wieku bez chęci dominacji /poprzednika sobie podporządkowała mimo, że to ona trafiła później do domu, obyło się bez agresji ogólnie koegzystowały w b. przyjaznych stosunkach/. Nie widzę problemu jeżeli psa trzeb a będzie podleczyć. Możliwy dojazd na oględziny i zapoznanie.
Nie musi lubić kotów bo akurat mam ich inwazje na działce;]

Doświadczenie w kwestii formalnej z fundacją tez mam.

Jakieś propozycje na kandydatów?

Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Zezwolenia Opcje