Niby za darmo ale jednak trzeba zwrócić koszty które poniosła pani właścicielka, dzwonię a tu kobieta mówi 800 zł a od 850 zł można dostać psa z rodowodem
Również tam dzisiaj dzwoniłam i jak usłyszałam cenę to byłam w szoku.
A jak pani pisze/mówi ta kwota to zwrot kosztów za opiekę nad psiakami.... (spodziewałam się max 300 zł, a tu niespodzianka)
Moja jedyna rada to ...Nie kupujcie szczylów z pseudo bo udręka suk nigdy się nie skończy
Nie jesteście dobrymi samarytanami nabywając bulika od ludzi których kolejny szczeniak sprzedany nakręca do ponownego krycia suk ...i w ten oto sposób spirala tzw szczęścia się nakręca.
Tak więc pamiętaj drogi czytelniku ratując w ten "dziwny" sposób jedno szczenię ...ponosisz w 100% odpowiedzialność za suki które umierają z wycieńczenia bądź żyją ..jeśli to można nazwać życiem w skrajnych warunkach klatkowych
Jeśli chcesz mieć zdrowego psiaka i jednocześnie prawdziwie nosić miano "Dobrego Człowieka"
Zadzwoń do renomowanej hodowli ..spotkaj się z ludźmi dla których bulle to całe życie... poczytaj o rasie i dokonaj świadomej decyzji....
pozdr
...to jest w ogóle jakiś farmazon z tą stroną- on tu ogłasza miniatury w warunkach STODOŁA i GOMORA, a na stronie ma jakiś psi jarmark, jakby sobie jakąś samowolkę wkleił...
_____________________________ "Bulteriery to najsympatyczniejsze psy na świecie, ale chwilami dostają kuku na muniu"
Autor: Jonathan Carroll