Wysłany: Pią 22 Lis, 2013 11:57 Reklama na stronach fundacji SOS Bullterier i forum fundacji
Chciałam Wszystkich ponformować, ze na stronie, oraz forum fundacji SOS Bullterier, zostały wdrożone reklamowe boksy partnerskie
Wygląda to w taki sposób:
Jest tam 6 miejsc na bannery o wymiarach 125x125 pikseli, czyli kwadrat
Boksy te są obsługiwane przez mój własny prywatny system reklamowy, który udostępniłam do użytkowania również Fundacji, a nie żadna zewnętrzna agencja reklamowa, więc zadna postronna firma nie decyduje jaki banner ma byc a jaki nie, jedynie właściciele strony Fundacji, czyli sama Fundacja SOS Bullterrier.
Osoby zainteresowane współpracą z Fundacją, bądź wykupieniem bannera na określoną liczbę dni, bądź wyświetleń, bądź klików (wszystkie opcje do wyboru + panel z możliwością logowania do sledzenia statystyk bannera dla reklamodawcy) proszę aby kontaktowały się bezpośrednio z Fundacja SOS Bullterrier: http://www.sos.bulterier.waw.pl/kontakt.html
O wyborze reklamodawców i partnerów, jak pisałam wyżej, decyduje tylko Fundacja, nie ja, więc osoby zainteresowane muszą skontakować sie w tej sprawie z Fundacją
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw