Potrzebuję pomocy i proszę może ktoś się znajdzie kochający bule. Nie chcę tłumaczyć dlaczego bo to teraz nie jest najważniejsze gdyż na dniach trzeba Diego znaleźć dom!!!!!
PILNE!!! BULLTERRIER DIEGO SZUKA KOCHAJĄCEGO DOMU!!!
Z przyczyn osobistych koleżanka zmuszona jest oddać rodowodowego bullteriera - woj. śląskie. Diego - uosobienie dobroci 16 maja skończy 2 latka. pochodzi z hodowli Jagbull. Piesek do oddania tylko dla znawcy rasy. więcej info. pod nr tel. 724739611 oraz, 607948061.
Nie chodzi tu o żadną agresję psa to jest kochany bulek!!!!!!
Dzwoniła do mnie rano właścicielka tego pieska. I ja uzyskałam z grubsza takie info:
- zna dzieci i nie ma z nimi żadnego problemu
- do psów oki
-je suche, surowe, bez alergi pokarmowej
-ładnie chodzi na smyczy
-przychodzi na zawołanie
-piesek miejski
-nie niszczy , nie załatwia sie w mieszkaniu
-od szczeniaka u jednej właścicielki
Dłużej nie mogłam rozmawiac aby dopytać o szczególiki bo w pracy jestem
Czasu jest bardzo mało na znalezienie nowych opiekunów , tylko tydzień w maksie. Właścicielce zależy na oddaniu go w pewne ręce.
Nie za bardzo rozumiem tego stwierdzenia "piesek tylko dla znawcy rasy" nic właścicielka o czymś takim nie wspominała.
Zastanawiamy się właśnie jak mu pomóc oczywiście po zweryfikowaniu powyższych informacji.
kolejny z hodowli Jagbull.... Jak Buba... koniecznie sprawdźcie w takim razie co znaczy ten dopisek "dla znawcy rasy" trzymam za niego kciuki, śliczny jest, mam nadzieję że jednak będzie z nim wszystko ok i opis prawdziwy że to taki ideał
Diego jest wciąż u właścicielki - parę minut temu rozmawiałyśmy - i nadal szuka domu. miała go dziś zabrać Jagoda z Jagbull, ale się nie pojawiła, ponoć ma być jutro.
dla znawców rasy - może niezbyt to zostało ujęte, ale chodzi głównie o to,żeby Diego trafił do odpowiedzialnego domu, którzy zaopiekują się nim, a nie bedą szpanować rasą.
to ciekawe... Pani z Jagbull nie ufam, szkoda że właścicielka bardziej jej uwierzyła niż dziewczynom z fundacji... może warto by Pana jednak skontaktować z Panią Jagoda i aktualną właścicielką
Właśnie sam Pan się kontaktował z właścicielką i dostał odpowiedz, że juz nie aktualne, ja tylko wieczorkiem potwierdziłam. Właścicielka przeprosiła za zamieszanie i potwierdziła że już znalazła najlepszy dom z najlepszych.
właśnie jestem po rozmowie z Beatą... Diego dzisiaj znalazł nowy dom, pojechał do Budapesztu... miejmy nadzieję,że trafił do dobrych i odpowiedzialnych ludzi