Lepiej by było dla niego, gdyby nie ogłaszali go jako mixa bulteriera, zwłaszcza, że taki z niego mix bulteriera, jak ze mnie Chińczyk. Chyba, że ocena wynika ze znajomości rodziców psiaka.
do schroniska i tak bede szla wiec nawet jak go nie bedzie to nie bedzie to zmarnowany czas. Jak poszedl do adopcji to postaram sie cos wiecej dowiedziec.
_____________________________ "Pierwszy bulterier miał dwie komórki mózgowe. Ale jedną zgubił a drugą popsuł"
niestety pieska w schronie nie ma. pisze niestety, bo nikt nie byl w stanie mi powiedziec co sie z nim stalo po imieniu oczywiscie nikt nie kojarzy, ale co dziwne pod numerem pieska w katalogu schroniskowym wyskoczyl zupelnie inny ciapek bulla podobno mieli ostatnio ok. 3 lat temu i niestety wiem o ktorego chodzi. łaziłam tam prawie godzine i zagladalam we wszystkie boksy i Ruperta nie bylo. Pozatym wlasnorecznie wreczalam kierowniczce informacje o Fundacji i odezwaliby sie gdyby mieli bula tak jak astowych informuja. nie daje mi spokoju co sie z nim stalo.
P.S. nigdzie nie bylo napisane na ich stronie przy piesku ze to bull czy nawet mix bulla
_____________________________ "Pierwszy bulterier miał dwie komórki mózgowe. Ale jedną zgubił a drugą popsuł"
sorry za zamieszanie, w ogłoszeniu był opisany jako bullterier. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że widziała dwa albo trzy takie ogłoszenia. Widziałam, że to nie pełnokrwisty bull wiec napisałam mix.
dzwoniłam przed chwila do tego schroniska i Pani zarzekała się, że pies tam jest. ale faktycznie z tym bullterierem to chyba pomyłka