Dostałem cynk od znajomych, że w Tychach w schronisku siedzi biały bullek z monoklem. Zadzwoniłem dzisiaj i dowiedziałem się, że został znaleziony i przywieziony do schroniska 19.06. Pies jest obecnie na kwarantannie.
hej, ja znalazlam tego psiaka spał na polanie u mnie na osiedlu tam gdzie zaawsze chodze ze swoimi sukami, niestety w pobliżu nikogo nie bylo, szkoda psiak na prawde fajny, przyjaznie nastawiony do ludzi, z moimi sukami sie niezle wybiegał, niestety bylam zmuszona zadzwonic do schroniska zeby go zabrali. Po pytalam znajomych, oni swoich znajomych, podobno znalazły sie osoby ktore psiaka i jego wlascicielke kojarzą, mam nadzieje ze sie znajdzie. Jeżeli są tu osoby z Tych - może skojarzycie psiaka, wrzucam dwie fotki oby wlascieciele sie znalezli
schronisko w Tychach: 323239398
kolczatka
gdybym zgubił swojego prosiaka to bym do schroniska zadzwonił i zostawił namiary na siebie, może ktoś na wakacje wyjechał?
czy ten bull chodził z taka blondynka pod Żyrafę? początkiem lipca będę w Tychach może wpadnę do niego do schroniska
sprawdzalam w uszach tatuazu nie bylo
bratver - wlasnie znajoma pytala psiarzy pod żyrafa i to samo powiedzieli ze wlasnie czesto jakas dziewczyna przychodzi z takim psem i ze znajomymi siedzą w parku pod zyrafa. Tylko wlasnie nie wiem czy to na pewno ten pies, bo znam jedną dziewczyne ktora tez czasem widuje pod zyrafa z bialym bullem ale ona ma suke, a to jest pies ;[
Widzę następnego narwańca czy chcesz adoptować wszystkie bule na tym Forum ,może zdecyduj się na jednego ,zadzwoń do Iwony pi poczekaj na wizytę przed adopcyjną u ciebie w domu .
czy tym narwańcem nazywasz mnie? to wiedz , że już mam swojego bula , kolega szuka dla siebie a że na forum nie jest zalogowany to interesuję się w zamian za niego. jak zdobędę jakiś nr telefonu to mu przekazuję i on dalej kontaktuje się z konkretnymi osobami. pozdrawiam