#Anito w tym wątku (jak sama nazwa wskazuje "pilne i priorytetowe") nie upomina się ludzi wystarczyła wiadomość prywatna.Jeśli nie masz pomysłu na pomoc dla tego bulka nie wiem dlaczego komentujesz. Nie trolluj tylko pomagaj.
Uwagi obslugi forum:
Upominam oraz polecam zapoznanie się z regulaminem tego forum.
#Anito w tym wątku (jak sama nazwa wskazuje "pilne i priorytetowe") nie upomina się ludzi wystarczyła wiadomość prywatna.Jeśli nie masz pomysłu na pomoc dla tego bulka nie wiem dlaczego komentujesz. Nie trolluj tylko pomagaj.
Troll to osoba , która wyrywa się do adopcji a nie potrafi sie przedstawić ,ani zaproponować sensownych propozycji...
sorry za off ,ale zróbmy już dada -ski
ps. Jak powiedział B.Linda .... Co Ty wiesz o pomaganiu ...??.?...????,!!
Ostatnio zmieniony przez xena Czw 05 Lut, 2015 21:41, w całości zmieniany 1 raz
BukaBunia przede wszystkim, jeśli mówimy o tymczasowym rozwiązaniu to DT (domTymczasowy) jest dla Was idealnym rozwiązaniem bo jak mniemam nie macie jakiejś rodziny zaufanej osoby u której moglibyście małą zostawić ? druga sprawa jeśli postawimy sprawę z DT to musicie posłuchać ludzi siedzących w rasie bo aż mnie krew zalewa jak widzę nie-znajomych którzy nagle wystawiają ręce po sunię, tym bardziej że pod Waszą nieobecność z nie wysterylizowaną sunią można zrobić wiele " niedobrego " delikatnie ujmując. Jakiekolwiek DT wybierzecie musicie sporządzić stosowną umowę zabezpieczająca przede wszystkim sunię, Was i potencjalne DT pamiętajcie co papier to papier ! na chwilę obecną nie przychodzi mi nic lepszego do głowy. Ostatnią " mądrą " poradą jest chłodna głowa rozwaga i przemyślana decyzja, co by małej nie zaszkodzić.
BukaBunia, nie zostanowiałabym się ani chwili. Jeżeli komuś zostawiać sunię na DT to zdecydowanie ma to być Kamil. Możesz sprawdzić sobie tu na forum (http://www.bull-bazarek.eu/wyleczony-zagojony-buli-szuka-domu-vt4818.htm) czy na fb jaką odpowiedzialną osobą jestl.
Również podpisuję się pod tym co piszą osoby wyżej - jeśli zostawiać komuś psa to tylko zaufanej osobie a Kamil taką jest.
Ja bym ją wzięła nawet dziś..ale obawiam się wprowadzenia nowego psa do domu Musiałabym mieć 100% pewności, że to będzie bezpieczne dla mojego i waszego psa.
Myślę ze ze wszystkich wyciągających ręce do suni .Kamis jest znany w środowisku bulowym i nie zniknie raczej z wasza sunia a chcących za frii bula jest na pęczki i jak doświadczenie pokazuje pojawia sie młody, ładny pies to nowicjuszy na forum pojawia się mnóstwo i jeszcze pyszczą .