Wysłany: Nie 14 Paź, 2012 11:58 (slaskie)Schronisko-TTB do adopcji
LARA-MA DOM
Piekna okolo 3 letnia pitka.Wpatrzona w czlowieka jak w obrazek.Lagodna o cudownym usposobieniu,uwielbia sie przytulac i rozdawac buziaki.Jeszcze nie zniszczona schroniskiem.Do psow raczej lagodna.Wysterylizowana.Na prawde cudowny pies.
SARA
Malutka amstaffka z kopiowanymi uszkami o bardzo przejmujacym spojrzeniu..Ma okolo 5 lat.Bardzo smutna i samotna w swoim boksie.Na spacerkach wesola,biega i tarza sie radosnie odslaniajac brzuszek z ponaciaganymi sutkami.Oddana przez wlasciciela z powody wyjazdu.Mysle jednak,ze poprostu przestala byc potrzebna w pseudo.Zrobila swoje i won.Jest strasznie otyla,kregoslup wygiety a cycami prawie siega ziemi.Na ogonie ma duzego guza.Potrzeba jej duzo ruchu,co zreszta uwielbia.Bardzo lagodna,kochana sunia.
DRACO
Okolo 6 letni amstaff.Jest sredniej wielkosci ,bardzo ladnym psem z klapnietym uszkiem.Jest w dosc dobrej kondycji,jedynie ogonek jesy w kiepskim stanie,wylysialy a pod ogonem narosl.Kocha ludzi ale nie toleruje innych psow.Uwielbie zabawy z pileczka i skoki do galezi.Na pewno pies dla ludzi aktywnych.Bardzo cierpi w schronisku,gdy czlowiek odchodzi,skomli i gryzie kraty.Pies wykastrowany.
KROPA
Kolejne psie nieszczescie.Ma okolo 5 lat i juz dwa razy zostala oddana do schronu.Ostatnio po ponad miesiacu pobytu w nowym domu,bo....przewrocila dziecko.Nie jest agresywna.Lgnie do ludzi.Na spacerkach radosna.Uwielbia przeciaganie sznurkiem.Nie toleruje innych zwierzat.
GANDAL
Bardzo skrzywdzony starszy pitbull,prawie niewidomy.Zostal znaleziony z obroza na szyi i jednoszesnie w szelkach spietych klodka .Prawdopodobnie trzymany byl na lancuchu,lub w jakims ciemnym pomiszczeniu i dlatego ma problem z widzeniem.Jest bardzo zniszczony.Zdjecia tego nie oddaja :cry:Bardzo wychudzony,siersc brzydka,matowa,sypie sie garsciami przy kazdym dotknieciu,skora sucha.Zebow prawie nie ma.Mnostwo blizn na ciele,niektore tak duze ze ma lyse placki.Kolo ogona dwie duze narosle,mniemam,ze od siedzenia na zimnym,dlugo w jednym miejscu.Ogolnie obraz nedzy i rozpaczy do tego tak lagodny,ze serce sie sciska.Przyjacielski do wszystkich stworzen.
Iwonko raczej lagodna.Na spacerach zupelnie niezainteresowana innymi psami.Nieszczekliwa,spokojna.Jutro bede w schronie to postaram sie ja skonfrontowac.Dziekuje za zainteresowanie
Jakby Sarę udało się zabrać byłoby cudnie bo jedna bida mniej w schronie. A Dracusia ogłaszamy do skutku i Larę też będziemy tylko proszę więcej info na maila o suni.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
Masz racje Edyta,przecudna. Gdyby nie dwa moje cudaki,grzalaby juz tyleczek w moim domu.
ja też bym sobie wybrała coś z mojego wątku jeżynka by się chyba jednak nie zgodził
własnie sie biorę za pisanie obszerniej o rudym, bo zasługuje. i tez poleci pakiet ogłoszeń