Takie ulotki rozlepiane są na moim mieście. Można je pobrać ze strony poniżej i rozlepiać w swoim mieście np. w sklepach zoologicznych.
http://psia-mac.pl/cel
_____________________________ "NARÓD WSPANIAŁY, TYLKO LUDZIE K...RWY !"- Józef Piłsudski
Mam pytanie Jeśli wiem o istnieniu takiej pseudohodowli.. To gdzie mogę to zgłosić Proszę o pomoc
To zależy jakie info posiadasz, jeśli tylko,że pseudo istnieje pod adresem "x" to najlepiej na policję a jeśli masz jakiś materiał dowodowy w postacji zdjęć zagłodzonych , umierających kościotrupków itp. to możesz zgłosić np. na policję i do Pogotowia i Straży dla Zwierząt lub jakiejś innej organizacji mającej czas na interwencje lub działającej na danym terenie.
Jestem tu nowy i oczywiście popieram wątek stop pseudo hodowlom i chce kupić pieska dla naszej rodziny ale od hodowcy muszę wydać minimum 2 tyś toż to chore jestem zwykłym kowalskim który chce mini bulteriera do domu nie na wystawy itp. mam uzbierane około 600 zł i co mam zrobić jak nie szukać właśnie takich ludzi ?? oczywiście mogę kupić już psa po sterylizacji aby ten ktoś się nie obawiał ze zależy mi na kolejnej pseudo hodowli jak zna ktoś ludzi co kochają swoje mini bullteriery i zależy im aby ich pieski znalazły dobry dom chętnie przyjmę lub kupię proszę pisać na mail luis2222@o2.pl
Fora Ci się chłopie pomyliły. To bull-bazarek, gdzie szuka się domów dla psów do adopcji. Coś się akurat na mini bulteriera uparł . W pseudo to raczej nie znajdziesz. Pseudo dawno wyleczyły się z miniatur, na szczęście.
Jak mnie na coś nie stać, to tego po prostu nie kupuję. Niczyja wina, że masz tylko 600zł. Wiesz ile kosztuje mini i czy mieści się w granicach Twoich możliwości finansowych, czy też nie, proste.
To że Cię nie stać nie jest wymówką do kupowania z pseudo. Zawsze możesz jeszcze poczekać i z czasem do skarbonki dokładać. Na litość nie licz, każdy hodowca zna wartość swoich psów.
Mnie nie stać na nowe Audi więc co ja mam biedna zrobić, znajdę złodzieja i od niego odkupię. Nie moja wina, że Audi są takie drogie a ja zawsze o nim marzyłam. Tak właśnie widzę to, co napisałeś.
Jak mnie na coś nie stać, to tego po prostu nie kupuję. Niczyja wina, że masz tylko 600zł. Wiesz ile kosztuje mini i czy mieści się w granicach Twoich możliwości finansowych, czy też nie, proste.
To że Cię nie stać nie jest wymówką do kupowania z pseudo. Zawsze możesz jeszcze poczekać i z czasem do skarbonki dokładać. Na litość nie licz, każdy hodowca zna wartość swoich psów.
Mnie nie stać na nowe Audi więc co ja mam biedna zrobić, znajdę złodzieja i od niego odkupię. Nie moja wina, że Audi są takie drogie a ja zawsze o nim marzyłam. Tak właśnie widzę to, co napisałeś.
Widać jaką jesteś miłośniczką psów skoro porównujesz ich do auta jesteście jak handlarze którzy chcą zarobić na swoich psach od co. Nie porównuj tak nigdy bo wyprodukowanie auta jest to proces technologiczny który składa sie z określonych elementów które tyle a tyle kosztują. A pies jest to żywa istota i hodowcy sprzedając ich zachowują sie jak handlarze żywym towarem i jak zauważyłaś chyba zle widzisz