Adopcje bulterierów, aukcje BULL-BAZAREK
  [ Twoje IP to: 3.239.87.20 ]

PolishEnglishCzechFrenchGermanRussian

bulteriery do adopcji, kliknij i zobacz

Forum  •  Aukcje  •  Szukaj  •  Rejestracja  •  Kontakt  •  Zaloguj 
bulterier
bulterier, bull terrier, bullterrier

Poprzedni temat «» Następny temat

STOP PSEUDOHODOWLOM !!!
Autor Wiadomość
#Anita
Bardzo Uzależniony

Pomogła: 5 razy
Piwa: 183/160
Aukcje Użytkownika: 0

Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 13:29  

Takie ulotki rozlepiane są na moim mieście. Można je pobrać ze strony poniżej i rozlepiać w swoim mieście np. w sklepach zoologicznych.
http://psia-mac.pl/cel

Autor postu otrzymał 1 piw(a)
31 

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
dota_80
Torebon
Nowicjusz

Postawił 1 piw(a)

Wysłany: Pią 25 Sty, 2013 20:17  

Mam pytanie ;-) Jeśli wiem o istnieniu takiej pseudohodowli.. To gdzie mogę to zgłosić :?: :?: :?: Proszę o pomoc :!: :!: :!: :!:
32 

#xena
Bardzo Uzależniony
Xena & Mafi Team

Piwa: 267/258

Wysłany: Pią 25 Sty, 2013 21:08  

TU chociażby

Autor postu otrzymał 1 piw(a)
33 

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Torebon
Aniuchna
Stały Bywalec

Pomogła: 2 razy
Piwa: 50/36

Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 07:35  

Xena,co konkretnie da umieszczenie nazwy tej hodowli w tym temacie?
34 

*Ivona
Uzależniony

Pomogła: 3 razy
Piwa: 136/139

Wysłany: Sob 26 Sty, 2013 13:19  

Torebon napisał/a:

Mam pytanie Jeśli wiem o istnieniu takiej pseudohodowli.. To gdzie mogę to zgłosić Proszę o pomoc

To zależy jakie info posiadasz, jeśli tylko,że pseudo istnieje pod adresem "x" to najlepiej na policję a jeśli masz jakiś materiał dowodowy w postacji zdjęć zagłodzonych , umierających kościotrupków itp. to możesz zgłosić np. na policję i do Pogotowia i Straży dla Zwierząt lub jakiejś innej organizacji mającej czas na interwencje lub działającej na danym terenie.
35 

Wysłany: Czw 31 Paź, 2013 14:37  

Oczywiście nie jestem za pseudohodowlą. Staram się pomagać w schronisku i troszczyć się o zwierzęta. Trzeba pomagać
36 

Wysłany: Sro 06 Sie, 2014 13:10  

Witam

Jestem tu nowy i oczywiście popieram wątek stop pseudo hodowlom i chce kupić pieska dla naszej rodziny ale od hodowcy muszę wydać minimum 2 tyś toż to chore jestem zwykłym kowalskim który chce mini bulteriera do domu nie na wystawy itp. mam uzbierane około 600 zł i co mam zrobić jak nie szukać właśnie takich ludzi ?? oczywiście mogę kupić już psa po sterylizacji aby ten ktoś się nie obawiał ze zależy mi na kolejnej pseudo hodowli jak zna ktoś ludzi co kochają swoje mini bullteriery i zależy im aby ich pieski znalazły dobry dom chętnie przyjmę lub kupię proszę pisać na mail luis2222@o2.pl
37 

#KIKIMORA
Bardzo Uzależniony

Pomogła: 6 razy
Piwa: 265/214

Wysłany: Sro 06 Sie, 2014 21:01  

Fora Ci się chłopie pomyliły. To bull-bazarek, gdzie szuka się domów dla psów do adopcji. Coś się akurat na mini bulteriera uparł :roll: . W pseudo to raczej nie znajdziesz. Pseudo dawno wyleczyły się z miniatur, na szczęście.

38 

Julka
Bywalec

Piwa: 27/43

Wysłany: Sro 06 Sie, 2014 22:32  

Jak mnie na coś nie stać, to tego po prostu nie kupuję. Niczyja wina, że masz tylko 600zł. Wiesz ile kosztuje mini i czy mieści się w granicach Twoich możliwości finansowych, czy też nie, proste.
To że Cię nie stać nie jest wymówką do kupowania z pseudo. Zawsze możesz jeszcze poczekać i z czasem do skarbonki dokładać. Na litość nie licz, każdy hodowca zna wartość swoich psów.
Mnie nie stać na nowe Audi więc co ja mam biedna zrobić, znajdę złodzieja i od niego odkupię. Nie moja wina, że Audi są takie drogie a ja zawsze o nim marzyłam. Tak właśnie widzę to, co napisałeś.

Autor postu otrzymał 2 piw(a)
39 

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
#KIKIMORA, Rumi.
Wysłany: Czw 07 Sie, 2014 07:20  

Julka napisał/a:
Jak mnie na coś nie stać, to tego po prostu nie kupuję. Niczyja wina, że masz tylko 600zł. Wiesz ile kosztuje mini i czy mieści się w granicach Twoich możliwości finansowych, czy też nie, proste.
To że Cię nie stać nie jest wymówką do kupowania z pseudo. Zawsze możesz jeszcze poczekać i z czasem do skarbonki dokładać. Na litość nie licz, każdy hodowca zna wartość swoich psów.
Mnie nie stać na nowe Audi więc co ja mam biedna zrobić, znajdę złodzieja i od niego odkupię. Nie moja wina, że Audi są takie drogie a ja zawsze o nim marzyłam. Tak właśnie widzę to, co napisałeś.

Widać jaką jesteś miłośniczką psów skoro porównujesz ich do auta jesteście jak handlarze którzy chcą zarobić na swoich psach od co. Nie porównuj tak nigdy bo wyprodukowanie auta jest to proces technologiczny który składa sie z określonych elementów które tyle a tyle kosztują. A pies jest to żywa istota i hodowcy sprzedając ich zachowują sie jak handlarze żywym towarem i jak zauważyłaś chyba zle widzisz
40 

Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Zezwolenia Opcje