Wysłany: Wto 01 Paź, 2013 10:57 Suczka w świętokrzyskim.
W schronisku w świętokrzyskim siedzi suczka,która ma4 dni. Zaraz napiszę resztę.
[ Dodano: Wto 01 Paź, 2013 12:11 ]
Mam problem z bull bazarkiem w swoim lapku więc usiałam zacząć w telefonie teraz napiszę co i jak. Suczka siedzi w jednym z cudnych świętokrzyskich schronisk niestety nie wiemy, gdzie dokładnie bo osoba, która nagrała temat nie chce powiedzieć dla bezpieczeństwa suni. To urocza amstaffka, przed kolano, ładniutka, bardzo miła dla ludzi, ale agresywna dla zwierząt. Wróciła z adopcji bo pogryzła się z psem i wydano na nią wyrok. Poza agresją do psów, sunie nie ma żadnych problemów, ludzi kocha czyli jest typowym przedstawicielem swojej rasy. Mamy 4 dni na jej wyciągnięcie i uratowanie jej życia. Naprawdę szkoda psa, który niczym nie zawinił poza beztroską ludzi, którzy go adoptowali.
Sytuacja opisana a teraz gorąca prośba skrzyknijmy się i pomóżmy suczce. Jest hoteli potrzebne są stałe deklaracja, żeby uzbierać 350 zł miesięcznie na jej utrzymanie. Wiem, że czasy ciężkie, ale kolejne psiaki idą do domów a inne, takie właśnie jak ta sunia, czekają na swoją szansę.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
Na dzień dzisiejszy jakaś laska zrobiła jej allegro ,nie wiadomo co się teraz stanie ,akcja miała być cicha a już jest głośna czekam na info co z sunią .Aby jej pomóc trzeba uzbierać na hotel stałe deklaracje ,jedzenie będzie miała zapewnione przez prywatną osobę .Na dzień dzisiejszy czekamy na jakieś info co z suką czy jeszcze jest wśród nas i deklaracje jak by była na Hotel .
Rozmawiałam z osobą u której jest sunia ,facet się nie z nią fajnie związać i na pewno nie da jej krzywdy zrobić ,ew pomożemy w ogłoszeniach i ew jak mu kasy zabraknie to wspólnie go wspomożemy ,lecz na razie wstrzymujemy zbieranie deklaracji bo jednak sytuacja nie jest taka zła jak mi przedstawiono i myślę że jeszcze pojawi się pies w dużo gorszej sytuacji i będzie realnie zagrożony tak jak było w przypadku np Aresa że igłę powstrzymałam deklaracją że go natychmiast go zabieram z całym dobytkiem ew odpowiedzialność .