Wysłany: Wto 28 Paź, 2008 17:05 Suczka z Ostródy rodowodowa
Cytat:
Rodowód Z rodowodem
Wiek Pies dorosły
Płeć Suka
Oddam suczke rasy bullterier do domu a nie do kojca i nie do hodowli , najlepiej komus z Ostródy lub niedaleko Ostródy. Suczka nie posiada agresji ani do ludzi ani do zwierzat ma w tej chwili 3 lata, posiada metryke.
Wszelkie informacje pod numerem tel. 696524142 gg 2294078
ps.
napisałam do właściciela na gg i zaprosiłam go tutaj do nas na forum, ale ze jest niedostępny na GG to zostawiłam tylko wiadomość, nic więcej nie wiem narazie
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
o... bardzo fajnie że to wrzuciłaś właśnie miałam to zrobić, bo dopiero mam chwilę... a jutro planowałam do niego (właściciela) dzwonić ale może się do ciebie odezwie i wejdzie na forum, to na razie nie dzwonię.
jak coś się dowiesz to pisz
swoją drogą bulek z takim umaszczeniem to wygląda jak diabeł wcielony
suczka pochodzi z hodowli błekitny skarb, kupiłem ja jak miała 1,5rok,u po paru dniach zorientowałem sie ze suczka ma starte zeby, od jakich kamieni albo niewiem i bardzo słaby słuch do tego ma powracajace zapalenie jedznego ucha ale to nic poza tym suczka jest bardzo przyjacielska i obdaza kazdego obcego człowieka miłoscia,
do zwierzat tez jest nastawiona pokojowa do czasu kiedy jakis pies nie zacznie jej wachac boij sie nawet młego kundelka jak ja wącha i wtedy odchodzi i warczy ze strachu
rozmawiałam jeszcze z właścicielem i ustaliliśmy tak - sunia bedzie oddana do adopcji wysterylizowana (wiec rozmnazacze i cwaniaczki mogą spadać) , bedzie równiez podpisana umowa adopcyjna z przyszłym właścicielem (tekst ogłoszenia na allegro tez juz jest zmieniony) , oraz własciciel zastrzega sobie prawo do sprawdzenia nowego domku i warunków przez wolontariuszy (pomozemy ) no i mam nadzieję, ze właściciel tez niebawem pojawi sie na forum.
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
To jest Ostróda, moze jest ktos od nas z tamtych okolic... bo ja mogę się zdeklarowac co do sprawdzenia przyszłego domku jesli kandydaci bedą z Łodzi bądź okolic, to pojade wezmę też swoje psy zeby zobaczyc podejscie nowych własciceili do psów bull i moich psów do niech też zrobie też wywiadzik i rozeznanie co do warunków - to obiecuje
- George Bernard Shaw
Napiszę do Tensora, on jest z Olsztyna, może mógłby podjechać i sprawdzić psa
_____________________________ "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim"
mam chętnego na sunię! chłopaka, którego rodzice akceptują decyzję o powiększeniu rodziny o bulka. Rodzina nie miała zbyt wiele doświadczeń z psiunami tej rasy, ale goraco zaprzyjaźniła się z moim Buśkiem /swoją drogą, to wzajemnie szaleją za sobą, Busiek za nimi, oni za nim, aż jestem zazdrosna!/ Będę rozmawiała z matką chłopca, w razie gdyby wszystko poszło w dobrym kierunku, pod koniec przyszłego tygodnia mogę pomóc w transporcie! Szczęśliwie mieszkam niedaleko Ostródy, więc nie byłaby to wyprawa na koniec świata.
no to super! tylko dla mnie pierwsza i najważniejsza sprawa to sprawdzenie suni pod względem zachowania... bez tego to moim zdaniem nie ma o czym gadć zwłaszcza jeśli ludzie nie mają doświadczenia (dla ich własnego bezpieczeństwa i komfortu psa)...
Dragonh3art czy się jakoś z tobą pan jeszcze skontaktował czy coś zostało ustalone w sprawie sprawdzenia psicy z Tensorem??