Przesunięty przez: dragonh3art Pon 02 Lis, 2009 14:43
Suka na Paluchu z tatuażem - kto zna hodowlę
Autor
Wiadomość
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 13:46 Suka na Paluchu z tatuażem - kto zna hodowlę
Zadzwonili do mnie z Palucha w Warszawie w poszukiwaniu hodowli bulterierów i że może znam psa:
ID: 2683/09
Gatunek: PIES [ BULLTERRIE ] [ samica ]
Masc: morengo z białym
Waga: 40,000
Skad: ul.Górczewskiej (z autobusu)
Znaki: w pachwinie tatuaz R221
Tatuaż podobno świadczy o oddziale Wałbrzych
To są dane z kwarantanny - jest tam już prawie tydzień.
Pod tym adresem jest jeszcze zdjęcie: http://www.paluch.org.pl/system_kwarantanna.php
Ostatnio zmieniony przez Bullwitmo Pon 02 Lis, 2009 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 13:55
dla ulatwienia
# 3
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 13:56
Witku to może być Bisurman, Gal bull to w moich okolicach znam i wiem że bule hodowali...
oddział ZK u mnie czynny dzisiaj od 16-tej dopiero...
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 14:02
CASIA napisał/a: oddział ZK u mnie czynny dzisiaj od 16-tej dopiero...
no właśnie
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 14:19
kopiuję z serwisu:
Dzwoniłem do wałbrzyskiego kynu, suczka jest na 90% z Gal Bulla, rozmawiałem też z hodowczynią, czekam na namiary do właścicieli
edit: suczka jest po Morycu, mam namiar na właściciela w Warszawie, niestety tylko adres, poproszę Awu, żeby podjechała i zobaczymy co dalej
ale to już jest w dziale szczęśliwe zakończenia i czytaam,że zgosi się waściciel tydzień temu....więc nie rozumiem co ona tam jeszcze robi
# 6
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 14:27
No rzeczywiście - Malena masz rację, a ja telefon dostałem dzisiaj 5 minut przed napisaniem tego tematu na forum - też nic nie rozumiem
Przepraszam za zamieszanie ale zdaje się, że zostałem wprowadzony w błąd przez jakąś wolontariuszkę. Paluch po prostu nie aktualizuje na bieżąco swojej stronki internetowej. Dowiedziałem się od Jacka, że sprawa została wyjaśniona i sunia przebywa już u właścicieli.
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 15:09
No i fajnie
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 17:30
Uff...a ja myślałam ,ze znowu biedactwo trafiło do schronu Dobrze,że się wyjaśniło
# 9