Wysłany: Czw 17 Lis, 2011 08:38 Szukamy psa Staffordshire Terrier imieniem Pasza z Niemiec
Proszę o pomoc.
List poszukujący zaginionego psa z Niemiec, proszę o pomoc może ktoś widział Pasze, w schronisku na allegro……
Psiak został uprowadzony i jest podejrzenie, że może się znajdować w Polsce.
Właściciele są zrozpaczeni!!!!!!
# 1
#agata_k Bardzo Uzależniony Lovelas Casanova vel. Kazimierz Wielki
http://www.amstaff-pitbul...php?f=71&t=6899
słabe zdjęcie i nie znam się na staffikach ale dla mnie są podobne, może właściciel który oddał stafika, wcale nie był prawnym właścicielem? albo mi się na oczy rzuca w każdym bądź razie któraś jakby mogła spojrzeć to napewno od razu by wiedziała czy to takie same czy inne
edit: przyjrzałam się temu krawacikowi białemu i się różnią, więc to jednak inne psy
_____________________________ "Pierwszy bulterier miał dwie komórki mózgowe. Ale jedną zgubił a drugą popsuł"
pomijając oczywiście istotny znak rozpoznawczy - krawat - to jest jeszcze taki szczególik jak to że Pasza to chłopak a ten z twojego linku to sunia, oraz że ma tatuaż i rodowód z którego wynika kto jest poprzednim właścicielem i kto hodowcą