Parę dni temu zadzwoniła do mnie kobieta z Holandi z prośbą o pomoc w zabraniu i znalezieniu domu dla 1,5 rocznej bulterierki.
Bulkę przed wyjazdem 8 msc. temu zostawiła pod opieką byłego partnera, rodzice poinformowali ją iż były partner od miesiąca sporadycznie pojawia się w domu i nie sprawuje należytej opieki nad psem. Rodzice chcą w trybie pilnym bulkę odtransportować do schroniska.
O samej bulce nie wiele wypytałam z braku czasu na rozmowę ale nie ma problemu abym dopytała szczegółów dla zainteresowanych.
Wiem, że pierwszy rok wychowywała się z yoreczkiem i dzieckiem, nie wysterylizowana, rodowodowa, zdrowa choć właścicielka ostatni raz widziała ją miesięcy temu.Biało- czarna.
Proszę o pomoc osoby które mieszkają w okolicach, może ktoś ma czas aby podjechać do małej i oblukać sytuację na żywo. Porobić zdjęcia.
Właścicielka nie ma dostępu do netu, mam tylko holenderski numer telefonu na który mogę się kontaktować.
# 1
Ostatnio zmieniony przez Ivona Nie 18 Sie, 2013 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Jak ktoś pojedzie i sprawdzi co i jak to wstępnie miałbym DT dla małej i napewno mogę pomóc w transporcie gdziekolwiek będzie potrzeba w poniedziałek wracam do kraju.
Ania nie o nim akurat nie pomyślałem mam w sumie na myśli swojego znajomego co ma Astka małego ale też Paweł chees85 kiedyś oferował DT jeśli sunia mieszkała z Yorkiem to i pewnie z jego Dizlem by się udało porozumieć i tak teraz sobie przypominam że Paweł był zainteresowany Klio bo szukali suni do adopcji żeby Dizel miał towarzycho...
a ten znajomy od cwaniaka to on uparł się na ASTA i nie mogę mu przemówić do rozumu.
obecny moge pomoc jak co... dopiero 6 miesięczna bullinka wyjechala z wakacji z dieslem wiec klatka i miska wolna a jaka dokladnie jest sytuacja z psiakiem i jak pomoc
Jak będą jakieś zdjęcia proszę o dodanie, jestem zainteresowana adopcją bulla w okolicach małopolski, chętnie się zaopiekuję biedactwem, DT, a nawet DS . Miałam wcześniej psy rasy amstaff i pitbull .