Wysłany: Wto 04 Mar, 2014 14:00 Tosiaczek w nowym domku w bydgoszczy
W związku z planowanym wyjazdem zmuszona jestem znaleźć nowy dom dla mojej suczki. Powinnam to zrobić wcześniej , ale ciężko mi się z nią rozstać Tośce jestem pewna , że ciężko nie będzie, bo ona kocha wszystkich i szybko się aklimatyzuje. Tosiaczka oddam za free na kanapę pod warunkiem sterylizacji.
Resztę skopiuje z fb, w razie pytań zapraszam na pw albo tel 602 69 22 36
Szukamy dla Tosiaczka domu, który zasługuje na takie Prosięcie Tosiaczek to nie zwykły pies, nawet tak niezwykłej rasy jak bullterrier... Tosiaczek to stan umysłu... wiadomo, królowa jest tylko jedna Tosiaczek potrzebuje domu, w którym będzie kochana, rozpieszczana, kochana, rozpieszczana oraz kochana i rozpieszczana Prosełko to miła, wesoła, energiczna suczka, ładnie dogaduje się z innymi psami, jest trochę nachalna, ale to z tej miłości, którą obdarza wszystkich dookoła Jeżeli ktoś chciałby się pobawić w wystawy psów, to Tośka zachowuje się nienagannie na ringu. Tosiaczek nie ma oczywiście ŻADNYCH wad. To, że kradnie i niszczy pluszaki oraz rwie w drobne strzępy, papierowe ręczniczki, to tylko podkreśla jej bullowy, łobuzerski charakter Jeśli uważasz, że jesteś człowiekiem, który zasługuje na to, żeby Tosiaczek zamieszkał z Tobą... napisz.
_____________________________ Pomagać to trzeba umieć, szczególnie za cudze pieniądze..
Ula, podbić na fanpage na FB? tylko to sie musisz wtedy liczyc z smsami, strzałkami ze odzwonisz albo dziwnymi telefonami, no tylko tyle, że zasięg ogłoszenia się zwiększy, to jak?
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
Eh, jakbym czytał o naszym Chałwiczku, toczka w toczkę! Nasz świnka też kocha wszystkich, jest pieszczochem, troszkę nachalna, ale to tylko miłość!
Eh, żonka by mnie wygnała za czwartego psa!