Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 18:46 TRANSPORT NA JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!Kraków -Radom .
Kochani Potrzebna pilny transport z okolic Krakowa za Radom do Magdy ,OD Żmiji : możliwy zwrot za paliwo gotówką .Sprawa bardzo pilna ,zobaczcie sami https://www.facebook.com/psy.zolkusza?fref=ts
Kiedy najpóźniej chcecie ją zabrać...? Moje auto jest u mechanika-odbieram w za tydzień ale jak ktoś chce kierowce to mogę pojechać kase też dorzucę. Jestem do dyspozycji jutro ok około 14
[ Dodano: Pią 30 Sie, 2013 18:55 ]
Aha ja z Katowic mogę jechać
[ Dodano: Pią 30 Sie, 2013 18:59 ]
Brakuje mi tylko auta. Gdyby ktoś chciał mogę pojechać z nim do Krakowa i do Żmiji...
# 3
Ostatnio zmieniony przez Agata.T Pią 30 Sie, 2013 19:17, w całości zmieniany 2 razy
506-538-701 Pan Adam bedzie jechal w niedziele w okolicy 19 z kraków prokocin do warszawy przez radom.. może coś to pomoże. Też się dorzucę coś do transportu
_____________________________ "Bulteriery to najsympatyczniejsze psy na świecie, ale chwilami dostają kuku na muniu" - Jonathan Carroll
Transport tak jak pisałam wyżej Kraków -Radom ,proszę o kogoś z Krakowa by koszt paliwa nie powalił nas na ziemię bo to jest 212 km w jedną stronę .Jeżeli ktoś może pomóc w pokryciu kosztów to proszę o wpłaty z dopiskiem bulka z Olkusza bo biedactwo jeszcze się nie nazywa .Transport potrzebny na cito ,niedziela zbyt daleko .