Wysłany: Sob 09 Lis, 2013 23:00 Spotkania szkoleniowe w Warszawie z Magdaleną Bartoszewską
Na prośbę Warszawiaków w weekend 16-17 listopada organizujemy stołeczne spotkanie szkoleniowe, które , jak mamy nadzieję zapoczątkuje cykl comiesięcznych spotkań. Zajmiemy się szeroko rozumianym posłuszeństwem, ale także i przede wszystkim budowaniem psio-ludzkiej relacji, szacunku i zaufania. Celem naszych spotkań będzie uzyskanie harmonii Zrozumienie własnego psa i wiedza o jego zachowaniu jest kluczem do szczęśliwego życia z naszymi futrzanymi przyjaciółmi. Jako, że zapowiedziały się dotychczas pary początkujące, sporo czasu poświęcimy na pracę z nami, ludźmi choć i czworonogi zmęczą swoje główki. Będziemy wspólnie uczyć się, bawiąc i bawić ucząc. Planujemy również wspólnego grilla.
W tej chwili mamy jeszcze 2 miejsca dla osób z psami.
Zapraszamy również obserwatorów, bez psów. Również wciągniemy ich do pracy
Koszt weekendu dla osoby z psem 200 zł
Obserwator- 130 zł
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila fibull@wp.pl
Uwaga: potwierdzeniem zgłoszenia będzie wpłata maksymalnie do 13 listopada 2013.
Kochani ,wyłamały nam się 2 osoby z grupy może ktoś by chciał dołączyć .Musi być komplet bo inaczej szkolenie się nie odbędzie a my reszta będziemy płakać Zapraszam chętnych do kontaktu
Bull Ania, ale o warszwskie Ci chodzi? czy sląskie, bo tu jest temat warszawskiego z datą 16-17 listopad, własnie weszłam, bo miałam ten temat już zamknać, bo myślałam, ze nie aktualny
to jest aktualny? i data inna warszawskiego?
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
Tak Gosiu to 16-17 to było pierwsze spotkanie ,a my chcemy dalej się uczuć i szukamy chętnych co dołączą do naszej fajnej grupy Kochani szukamy jeszcze jakiejś hali do wynajęcia na terenie Warszawy .