Wysłany: Pon 02 Mar, 2015 22:24 [warmińsko-maz.] 10 miesięczna Sunia biała szuka domu od pry
Witam,
Oddam moją kochaną Sonię z powodu przeprowadzki do malutkiego mieszkania oraz braku czasu.
Pies jest 100% zdrowy, maści białej z znaczeniami. Nauczona czystości oraz poleceń siad i łapa. Sunia nie jest agresywna do innych psów oraz dzieci. Bardzo lubi kontakty z ludźmi oraz zabawy, wylegiwanie się na łóżko czy też przytulanie się.
Oddam tylko w najlepsze ręce gdzie pies będzie miał poświęcone dużo czasu, miłości i ciepła.
Tylko komuś kto kocha te psiaki.
Rozsądek, umowa , warunek sterylizacji to podstawowe najważniejsze rzeczy przy tak młodym psiaku, uważaj na mydlenie oczu Pseudohodowle potrafią mamić na wszelakie sposoby, poproś o pomoc najlepiej jakieś stowarzyszenie, fundację ( chodzi mi o weryfikację potencjalnego domu ) ponieważ Ci ludzie mają w tym doświadczenie i potrafią w 98% wystrzec się przed podjęciem złej decyzji.
Nawet na tym forum, jak grzyby po deszczu, pojawiają się amatorzy darmowej okazji, więc uważaj z kim piszesz, umawiasz się na adopcję, pytaj nas, bo możesz oddać psa jakiemuś oszustowi.
Jeśli możesz, dodaj zdjęcia psa.
_____________________________ "NARÓD WSPANIAŁY, TYLKO LUDZIE K...RWY !"- Józef Piłsudski
Jeżeli ogłoszenie było by aktualne to proszę o kontakt na mail justa.lacka@gmail.com lub tel.696 750 793 .Niedawno straciłam swoją sunie i szukam bulla o miłym usposobieniu.Ps.ankietę wypełnilam.