Jolu co z tymi ludźmi? Nie mam pracy, nie mam dziewczyny, mam inteligencję na poziomie ameby i kupę kompleksów to wezmę psa i jak mu przywalę to od razu jakoś lepiej mi będzie. To jest ten styl myślenia. Ja bym takich s.......i skracała o łeb, powoli.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
Boże! A ona po tych wszystkich wszystkich przejściach i tak będzie miała mniej zwichrowaną psychikę, niż ten jej "właściciel"...
Tyle astów, pitbulli i innych w typie TTB mixów, ile tuła się po schroniskach, to dowód tylko na blokerską modę "zajebistego zioma z osiedla, co ma zajebistego psa". Tylko odpowiedzialność do wizerunku nie pasuje, bo jak... Smutne
Milka ma sie dobrze. Nie ma jakichs trwałych uszkodzen na psychice. nadal czesto rozdaje buziaki. Bedę na dniach to cykne filmik. Pracuje nad dt dla niej- mysle ze jej sie nalezy
Parę fotek od cioci Kasi
i dwie nowe dziewczyny
Cucha- laska szeroka jak buldog amerykanski. i superowa
Glizda- pershing około roczny
# 56
Ostatnio zmieniony przez Edyta Nowacka Wto 22 Sty, 2013 15:22, w całości zmieniany 1 raz