Mała jest już u mnie.Fajna biała sunia.Tylko straszny zadzior Może to przyzwyczajenie ze schroniska,ale na chwilę obecną warkoli na moją sukę dość ostro.Mam nadzieję,że to kwestia ich bliższego poznania.Na razie niestety muszę je izolować Bardzo ufna w stosunku do ludzi.Mojego męża przywitała jakby go znała całe wieki Niczego się nie boi.Mój mąż kosił trawę a ona cały czes za kosiarką Śmierdzi przeokropnie ,ale na razie nie mogę jej wykąpać,ponieważ jest świeżo zakropiona przeciw kleszczom.Jedyne co zrobiłam,to zdezynfekowałam jej podwozie i łapy domową miksturą KIKIMORY.Teraz odpoczywa w klatce. Zdjęcia wstawię wieczorem.
Dzwoniłam w jej sprawie do Ewy i jak usłyszałam, że ma gdzie się podziać, to mimowolnie pojawił się uśmiech Czekam na zdjęcia pannicy i mam również nadzieję, po bliższym poznaniu z Twoją suczką okaże się miłym psiskiem