Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 21:32 zagłodzony pit bull red nose szuka pomocy i domu!
Abby została wyciągnięta ze schroniska. Obecnie przebywa w hoteliku. Jest to urocza, dość młoda sunia. Nie wiem do końca co jej jest, badania trwają, pobyt w klinice nic generalnie nie wykazał poza mega gigantycznym rachunkiem:(
Abby jest w trakcie porządnego odrobaczania.
Sunia ma apetyt, ale jest słaba, dużo śpi, jest taka na razie wycofana, nie wiem czy to z braku siły czy po prostu jest wystraszona.
Maleńka bardzo bardzo potrzebuje dobrej karmy, może ma ktoś na zbyciu
Royal Canin Convalescence? lub innej firmy ale dla anorektyków? lub ewentualnie dla szczeniąt?
Bardzo, bardzo prosimy, nie stać nas w tej chwili na przyzwoitą karmę dla małej, dostałam dla niej tylko pedigree, ale taka karma w tej chwili nic jej nie da:(
Wierzcie mi, że te zdjęcia pogrubiają, ona w rzeczywistości jest jeszcze chudsza. Jest dość wysoka i waży niecałe 20 kilo! Ma liczne otarcia na łapach z braku tkanki tłuszczowej porobiły jej się rany od leżenia:(
ALe ma taki charakter (przynajmniej na razie) że nic tylko kochać!!!!
Proszę kontaktować się z Aleksandrą Rusak z FB , chciałabym prosić Fundacje AST aby pomogła bo dziewczyna nie da rady finansowo podołać.
https://www.facebook.com/...06362896&type=1