Witam wszystkich nie bede sie za duzo rozpisywal i sie zachwalał zakładam ten temat zeby wypelnic ankiete adopcyjna. Jesli piesek o którego zacząłem sie starac ma do mnie trafic to tak bedzie . Pozdrawiam Wszystkich
1.Mieszkamy w mieszkaniu,
2.Obecnie jestesmy w posiadaniu suczki rasy Labrador bardzo karnej i łagodnej.
3.W Mojej Rodzinie byly zwierzęta a mianowicie Amstafka - po 5 latach zostala Ona z Moją Mamą lecz pod wspaniala opieka . W tym Momencie moja Mama ma tylko Rive czyli w.w Sunie.
Wtedy na dana chwile nie moglem sobie pozwolic na.
zabranie jej ze soba ale jestem spokojny
4.Kiedys moj kolega miał bulla i pamietam ze od pierwszego zetknięcia z tą rasą zakochałem sie!Zdarza mi zaczepiac na ulicy wlascicieli Bullków i zaprzyjazniac sie z czworonogami jak i porozmawiac z wlascicielem.
5.Poniewaz są jedyne w swoim rodzaju urzeka mnie ich wrazliwosc a zarazem upartosc i chęć do zabawy jak i leniuchowania.:)Wiedzy troszkę nabyłem przy Staffordach choc wiem ze jednak ciut sie roznia od siebie te rasy . A wiedze chętnie poszerze.
6.My nie mamy dzieci aczkolwiek w mieszkaniu obok gdzie wspoldzielimy korytarz jest 2 letni chłopczyk
7.TAK!!
8.Albo go zabierzemy albo zostanie pod opieką rodziny,a jesli tak owa sie nie znajdzie nie pojedziemy zostawiajac bez opieki czworonogi.
9.Oczywiscie ze Tak!
10.Naturalna kolej rzeczy!
11.Tak, uczestniczyłem z moją Amstaffką.
12.Nie.
13.Biorąc odpowiedzialność za czworonoga godzimy sie na to ze moze chorowac jest on jak czlonek rodziny.
14.Tak, to nowy czlonek w rodzinie.
15.Jesli to ma byc z korzyscią dla czworonoga jak najbardziej!
16.Tak
17.Suchą Karmą dobre doswiadczenia mam z Puriną , lecz jesli zalecenia i lepse dla zdrowia bedzie karmienie go robionym jedzeniem w domu to czemu nie.
18.Niestety nie ale bedzie mial mozliwosc biegania z wlascicielami i pod ich opieka:)
19.Jak najbardziej!
_____________________________ "Nigdy Nie Oceniaj Czlowieka , Bo Nie Wiesz Przez Jakie Góry i Doliny On Musiał Przejść Żeby Stać Się Tym Kim Jest"