Wysłany: Nie 18 Gru, 2011 15:21 Znaleziono młodą bulterierkę w okolicach Legnicy
Cytat:
Czy ktoś mnie szuka?
Młodziutka (ok. 4 - 5 miesięcy) i śliczna suczka rasy bullterrier (biała z czarnym uszkiem) została znaleziona w Kunicach. Jest kochana, bardzo lubi się przytulać, garnie się do człowieka. Mamy nadzieję, że Bulinka zgubiła się komuś i jest poszukiwana przez swojego właściciela...
Wszystkich którzy rozpoznają tego pieska prosimy o kontakt z nami.
Niestety jeśli właściciel się nie znajdzie będzie to oznaczało, że mamy do czynienia z kolejnym okrutnym porzuceniem Jak ktoś mógłby to zrobić tej ślicznej, malutkiej psince?
Bulinka przebywa obecnie w domu tymczasowym u wolontariuszki.
jak słodka ta bulinka, jeśli nie znajdzie się właściciel - proszę o info gdyż kolega chciałby przygarnąć a na rodowodowego z hodowli go nie stać, ma doświadczenie w obyciu z bullterierami gdyż sam miał kilkuletniego samca bullterriera a teraz ma go jego syn ,doskonale zna tą rasę i bulinka miałaby jak " u pana boga za piecem...", dziękuję i pozdrawiam
p.s. sama mam buline w domu i wiem że jak raz ktoś się zakocha w tej rasie to- do końca życia.......