Sam worek może być jakimś tropem. Może miał jakieś oznaczenia, napisy, numery.
Tak sobie pomyślałam, że może właściciel przekazał komuś zwłoki, a ten ktoś kasę wziął, a psa wyrzucił. Nawet nie chcę mysleć, że to był wet,ale takie drobiazgi, jak pochodzenie worka, mogą wiele wyjaśnić.
_____________________________ "NARÓD WSPANIAŁY, TYLKO LUDZIE K...RWY !"- Józef Piłsudski
SŁUCHAJCIE-POTRZEBUJE POMOCY W TATUAZU
co mi jeszcze zostalo z oddzialow
ale najpierw
Mam trop z Poznania- miniuty wykluczone- standard- jest trop
co mi jeszcze zostalo- i biore pod uwage
GRUDZIADZ
KOSZALIN
LESZNO
ŁODZ
SZCZECIN-SPRAWDZAJA
ZABRZE
ZIELONA GÓRA
dzisiaj juz nie daje rady-jaby mi ktos pomog dzis, jutro jeszcze te oddzialy obdzwonic- tylko solidne- MINI I STANDARD- bede wdzieczna
pozostale oddzialy obdzwonione- nie ma tam takich psów, lub wykluczone
[ Dodano: Pią 16 Maj, 2014 16:50 ]
NASZYM PRIORYTETEM JEST OBKLEJENIE SOSONOWCA!! BARDZO PROSZĘ WSZYTSKICH O POMOC!!
baaaardzo prosze wszytskich- wezcie psa na spacer , kilka plakatów- radem damy rade!!!!
Będzi, Sosnowiec, Dąbrowa, Mysłowice, Katowice!!! pomozcie
Od razu na wstepie informuje ze to co napisze to moja wlasna opinia a nie zarzut... ma na celu dac cos do zrozumienia a nie wsadzenie kija w mrowisko...
a wiec mysle ze troche "przesadzacie" z tymi poszukiwaniami itd. pies.... fakt jego zwloki znalezione tam gdzie nie powinny... spoko ktos jest kretynem i w glowie ma siano na ktorym dwa chomiki graja w ping- ponga ... aaaaale pies nie nosi nawet na pierwszy rzut oka sladow okaleczenia pogryzienia uszkodzen mechanicznych itd... a tu nagle wszyscy sie rzucaja, pluja, wyrokuja, wieszcza wielkie afery... dlaczego ci wszyscy ludzie skupiaja sie tak bardzo na nim kiedy jest tyle psow <zywych> ktorym ten sam czas mozna poswiecic i mysle ze duzo radosci sprawiloby psiakom.... chcecie wywieszac plakaty... spoko dajcie plakat przerobimy go na plakat z ogloszeniami psow do adopcji i rozwieszac w calym kraju.... dzwonicie po zwiazkach regionalnych... podzwoncie po schroniskach i pytajcie ktorym psom trzeba pomoc... a czas wolny spedzac na udostepnianiu i lajkowaniu i uswiadamianiu ludzi o tym ttb sa wporzo szczury
i taka ostatnia mala mysl dla wszystkich Holmes`ow... znajdziecie wlasciciela psa i co.....
myslicie ze poplacze sie przeprosiny wydrukuje w Wyborczej i da 2 zl na jakies schronisko...? naprawde... zastanowic sie dlaczego wlasciciel/weterynarz/firma zrobili cos takiego wyciagnac wnioski i tyle apokalipsy nie bedzie ..
A teraz rzucac we mnie miesem jaki to ja nie jestem... bede mial czym karmic Toske i Diesla