Adopcje bulterierów, aukcje BULL-BAZAREK
  [ Twoje IP to: 18.97.9.169 ]

PolishEnglishCzechFrenchGermanRussian

bulteriery do adopcji, kliknij i zobacz

Forum  •  Aukcje  •  Szukaj  •  Rejestracja  •  Kontakt  •  Zaloguj 
bulterier
bulterier, bull terrier, bullterrier

Poprzedni temat «» Następny temat

Znaleziono zwłoki bulteriera
Autor Wiadomość
#Anita
Bardzo Uzależniony

Pomogła: 5 razy
Piwa: 183/160
Aukcje Użytkownika: 0

Wysłany: Czw 15 Maj, 2014 11:56  

Sam worek może być jakimś tropem. Może miał jakieś oznaczenia, napisy, numery.
Tak sobie pomyślałam, że może właściciel przekazał komuś zwłoki, a ten ktoś kasę wziął, a psa wyrzucił. Nawet nie chcę mysleć, że to był wet,ale takie drobiazgi, jak pochodzenie worka, mogą wiele wyjaśnić.

41 

Kate26
Nowicjusz

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: Czw 15 Maj, 2014 17:34  

SŁUCHAJCIE-POTRZEBUJE POMOCY W TATUAZU
co mi jeszcze zostalo z oddzialow
ale najpierw
Mam trop z Poznania- miniuty wykluczone- standard- jest trop
co mi jeszcze zostalo- i biore pod uwage
GRUDZIADZ
KOSZALIN
LESZNO
ŁODZ
SZCZECIN-SPRAWDZAJA
ZABRZE
ZIELONA GÓRA
dzisiaj juz nie daje rady-jaby mi ktos pomog dzis, jutro jeszcze te oddzialy obdzwonic- tylko solidne- MINI I STANDARD- bede wdzieczna
pozostale oddzialy obdzwonione- nie ma tam takich psów, lub wykluczone

[ Dodano: Pią 16 Maj, 2014 16:50 ]
NASZYM PRIORYTETEM JEST OBKLEJENIE SOSONOWCA!! BARDZO PROSZĘ WSZYTSKICH O POMOC!!

baaaardzo prosze wszytskich- wezcie psa na spacer , kilka plakatów- radem damy rade!!!!
Będzi, Sosnowiec, Dąbrowa, Mysłowice, Katowice!!! pomozcie
42 

#chees85
Bywalec

Piwa: 53/26

Wysłany: Pon 09 Cze, 2014 11:17  

Od razu na wstepie informuje ze to co napisze to moja wlasna opinia a nie zarzut... ma na celu dac cos do zrozumienia a nie wsadzenie kija w mrowisko...

a wiec mysle ze troche "przesadzacie" z tymi poszukiwaniami itd. pies.... fakt jego zwloki znalezione tam gdzie nie powinny... spoko ktos jest kretynem i w glowie ma siano na ktorym dwa chomiki graja w ping- ponga ... aaaaale pies nie nosi nawet na pierwszy rzut oka sladow okaleczenia pogryzienia uszkodzen mechanicznych itd... a tu nagle wszyscy sie rzucaja, pluja, wyrokuja, wieszcza wielkie afery... dlaczego ci wszyscy ludzie skupiaja sie tak bardzo na nim kiedy jest tyle psow <zywych> ktorym ten sam czas mozna poswiecic i mysle ze duzo radosci sprawiloby psiakom.... chcecie wywieszac plakaty... spoko dajcie plakat przerobimy go na plakat z ogloszeniami psow do adopcji i rozwieszac w calym kraju.... dzwonicie po zwiazkach regionalnych... podzwoncie po schroniskach i pytajcie ktorym psom trzeba pomoc... a czas wolny spedzac na udostepnianiu i lajkowaniu i uswiadamianiu ludzi o tym ttb sa wporzo szczury :)

i taka ostatnia mala mysl dla wszystkich Holmes`ow... znajdziecie wlasciciela psa i co.....
myslicie ze poplacze sie przeprosiny wydrukuje w Wyborczej i da 2 zl na jakies schronisko...? naprawde... zastanowic sie dlaczego wlasciciel/weterynarz/firma zrobili cos takiego wyciagnac wnioski i tyle apokalipsy nie bedzie ..

A teraz rzucac we mnie miesem jaki to ja nie jestem... bede mial czym karmic Toske i Diesla :D

Autor postu otrzymał 4 piw(a)
43 

Więcej szczegółów
Wystawiono 4 piw(a):
#agatimaciek, *Czarna_, nielena, Gatling
Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Zezwolenia Opcje